5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (2024)

Scroll om meer afbeeldingen te zien

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Ik geef het toe. Ik ging naar mijn eerste honkbalwedstrijd om een ​​leuke foto te maken en een hotdog te eten - en dat had ikDusveel lol. Tussen de hardcore honkbalfans, de talloze snackopties en het spel zelf, begreep ik eindelijk de honkbalhype en waarom mensen tot de laatste inning blijven. Toen ik mijn nieuwe zomerhobby ontdekte, wist ik dat ik wat energie moest steken in creërenschattige outfits om te dragen voor honkbalwedstrijden. Hoewel ik nu naar een wedstrijd kan gaan en mijn team kan aanmoedigen, wil ik nog steeds een goede foto met mijn hotdog voordat ik vertrek.

Verkleden voor een sportevenementin het algemeen kan een beetje lastig zijn. Ik wil trouw blijven aan mijn modieuze stijl zonder er misplaatst uit te zien. De sleutel naaraankleden voor een honkbalwedstrijdneigt naar een sportief-chique esthetiek. Dit omvat (maar is niet beperkt tot) bomberjacks. baseballpetten, button-downs, denim cut-offs en hier of daar een minirok.

Als je al teammerchandise in je kast hebt verzameld, kun je deze combineren met iets onverwachts, zoals een minirok en loafers, om je look een schattige draai te geven. Aan de andere kant, als je nog nooit eerder naar een honkbalwedstrijd bent geweest en geen behoorlijke hoeveelheid geld wilt laten vallen om een ​​mooi-weer-fan te zijn, maak je geen zorgen! Houd je outfit eenvoudig met klassieke stukken zoals een spijkerjack en witte sneakers. En als je iets neutraals draagt, kun je halverwege het spel gemakkelijk van loyaliteit wisselen om het winnende team aan te moedigen.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (1)

Met dank aan MLB.

Een geweldige manier om outfitinspiratie voor een sportevenement op te doen, is door te zien wat beroemdheden in het verleden hebben gedragen. Beroemdheden die worden uitgenodigd om de eerste worp te gooien tijdens een wedstrijd, zoals Megan Thee Stallion, kiezen er vaak voor om de trui van het team te dragen over een gestileerde look, in dit geval een volledig witte spijkeroutfit.

Beroemdheden houden ook van de trend van oversized bomberjacks en combineren er meestal een met een korte broek en een statement-tas. Een bomberjack is ook een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat je warm blijft als de zon ondergaat.

Blijf lezen voor vijf outfitideeën om je honkbalspelstijl uit het park te halen.

Onze missie bij STYLECASTER is om stijl naar de mensen te brengen, en we hebben alleen producten waarvan we denken dat je ze net zo leuk zult vinden als wij. Target is een STYLECASTER-sponsor, maar alle producten in dit artikel zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Als ik me een schattige honkbalwedstrijdoutfit voorstel, denk ik aan iets dat eruitziet alsof ik 'het gewoon heb aangetrokken', zelfs als dat niet waar is. Een manier om dit doel te bereiken, is door te leunen op een meer letterlijke honkbalesthetiek. Bomberjacks zijn momenteel super trendy en passen perfect bij de sport omdat je een varsity-jack met een thema kunt dragen (en het buiten het stadion opnieuw kunt dragen). Het combineren van een sportief jack met witte Converse en denim shorts werkt altijd voor elk sportevenement.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (2)

Met dank aan Pro Club.

Honkbaljack van varsityfleece

Maak aantekeningen van de beroemdheden bij honkbalwedstrijden en kies voor een oversized varsity-jack.Dezekost ongeveer $ 50, houdt je warm als het spel extra innings tegenkomt en wordt geleverd in zes kleuren.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (3)

Met dank aan Levis.

501 half kort

Honkbal is een Amerikaanse klassieker en dat geldt ook voor een korte broek van Levis. Ik houd vande 501 Mid-shortomdat ze iets langer zijn en super comfortabel om de hele dag te dragen.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (4)

Met dank aan Wild Fable.

Kleine tanktop

Je kunt nooit fout gaaneen witte cropped geribbelde tanktop, sportevenement of niet. Deze geweldige van Target kost slechts $ 5.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (5)

Met dank aan Converse.

Chuck Taylor All Star Hi-sneaker

Voor een paar sneakers die je het hele seizoen kunt dragen (en ook na honkbalwedstrijden), is deChuck Taylor All Staris altijd een winnaar.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (6)

Met dank aan Perfect Moment.

Ster Heuptasje

Dit sportieve heuptasje ziet er zo schattig uit als je hem crossbody draagt. Ik hou van de contrasterende witte rand.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (7)

Met dank aan Abercrombie & Fitch.

Reiziger mini-jurk

Een honkbalwedstrijd is een geweldig excuus om die schattige sportjurk in je la te dragen.Dezevan Abercrombie heeft een ingebouwde short, verstelbare bandjes en een schattige zoom met ruches.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (8)

Met dank aan 525.

Emma-trui

Dragendeze rode truiom je schouders als de zon schijnt en gooi hem dan over je jurk als het kouder wordt.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (9)

Met dank aan Adidas.

Gazelle-schoenen

De Adidas Gazellesneakers zijn de huidige 'it'-schoen en een deel van hun populariteit heeft te maken met het feit dat ze in zoveel kleuren verkrijgbaar zijn. Kies een kleur voor je favoriete team!

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (10)

Met dank aan Casa Clara.

Annie hoepel oorbellen

Gouden hoepelszijn altijd een gemakkelijke manier om een ​​anders sportieve look aan te kleden. Dit paar is perfect oversized.

Soms is de beste inspiratie die je kunt vinden voor nevenmodemode van de best geklede honkbalmoeders. De meest populaire modecombinatie? Een witte button-down en comfortabele jeans. Deze look zegt: "Ik let op het spel, maar ik wil ook dat je op mij en mijn outfit let". Dat is een goed ding. Om de moeiteloos chique factor van de outfit te maximaliseren, voeg je een paar witte Birkenstocks en een baseballpet toe.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (11)

Met dank aan Doel.

Oversized button-down overhemd met lange mouwen

Een witte button-downziet er chic uit tijdens een sportwedstrijd en zorgt ervoor dat je niet verbrandt door de zon. Draag hem dichtgeknoopt of losgeknoopt over een tanktop of T-shirt. Deze van Target is verkrijgbaar in vijf kleuren.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (12)

Met dank aan Everlane.

The Way-High Sailor Jean

Deze spijkerbroekvan Everlane zijn gemaakt van ongelooflijk zachte stof (ik weet het omdat ik ze bezit), dus je zult geen probleem hebben om rond te springen om een ​​homerun te vangen.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (13)

Met dank aan Birkenstock.

Arizona zacht voetbed sandaal

Een geweldig alternatief voor het dragen van sneakers naar een sportevenement is het dragenBirkenstocks- ze zijn comfortabel, schattig en helpen het spel een ontspannen gevoel te geven.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (14)

Met dank aan Urban Outfitters.

Hier is een hot take, zelfs als je geen Yankees-fan bent,een Yankees-hoedis een mode-powerplay. Of gebruik dit als inspiratie en draag een baseballpet voor je favoriete team.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (15)

Met dank aan Vrije Mensen.

Aurora schoudertas

Ga voor een vleugje kleurdeze Aurora schoudertasdoor Vrije Mensen. Het heeft een zachte cilindervorm, ritssluiting en verstelbare riem voor de perfecte pasvorm. Bovendien is het verkrijgbaar in zeven leuke kleuren.

Ben je ooit bij een honkbalwedstrijd of een evenement geweest en zag je iemand anders in een geweldige outfit en wenste je dat je daar eerst aan had gedacht? Nou, deze outfit zorgt ervoor dat iedereen zich zo over jou voelt. Het dragen van een minirok en loafers lijkt in eerste instantie misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor een honkbalwedstrijd, maar de gestreepte sportsokken en het honkbalt-shirt maken de hele look samen. Als Emma Chamberlain naar een honkbalwedstrijd zou gaan, stel ik me voor dat ze dit zou dragen.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (16)

Met dank aan SNDYS.

Varen Rok

Een zwarte minirokbrengt je van het spel naar een afterparty. Deze is verheven maar nog steeds casual genoeg voor een spel.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (17)

Met dank aan Pac Sun.

Bluebell Raglan-T-shirt

Dit T-shirtvoegt op subtiele wijze het honkbalfan-element toe aan de outfit, terwijl het niet zo opvallend is als een trui.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (18)

Met dank aan Urban Outfitters.

Ik hou van het uiterlijk vangestreepte crew sokkengedragen met zwarte loafers - het is de perfecte mix van sportief en preppy.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (19)

Met dank aan Vagabond.

Kenova-instappers

Deze instapperszijn mijn favoriete schoenen aller tijden. Ze zijn van zo'n hoge kwaliteit dat je er een homerun in zou kunnen rennen als het moest.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (20)

Met dank aan By Far.

Billy schoudertas

Als je een ongelooflijke schoudertas wilt die je overal kunt dragen (inclusief een honkbalwedstrijd),deze By Far-tasis een geweldig investeringsstuk.

Als het je niet uitmaakt welk team wint, kun je Team Canada altijd vertegenwoordigen met een sportieve kijk op de Canadese smoking. Een zacht spijkerjack, een versleten spijkerbroek en witte sneakers garanderen dat je hoe dan ook een winnaar bent. Kies een leuke zonnebril, zoals die van Ralph Lauren hieronder afgebeeld, om je eigen kijk op de look te geven.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (21)

Met dank aan Zara.

Denim jack met opgestikte zak

Dit spijkerjackis een geweldige hybride tussen een spijkerhemd en een klassiek zwaar spijkerjack. Het materiaal is licht van gewicht en het model heeft twee grote voorzakken.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (22)

Met dank aan Zara.

Gescheurde shorts met hoge taille

Dit paarvan korte broeken maakt de zomereditie van je Canadese smoking compleet. Ze komen in vier verschillende wassingen en hebben een onafgewerkte zoom.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (23)

Met dank aan Ralph Lauren.

RL Dillon-zonnebril

Deze zonnebril van Ralph Laurenhebben een sportieve uitstraling door de schildvorm maar zijn nog steeds verhoogd met de tortoise frames.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (24)

Met dank aan Veja.

Rio Branco-sneaker

Deze Veja-sneakerspast bij elke korte broek, jurk of rok in je kast - draag ze voor een honkbalwedstrijd en daarna overal waar je heen gaat.

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (25)

5 leuke outfitideeën voor honkbalspellen - Fashnfly (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6368

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.