Hoe een matras in te breken om beter te slapen (2024)

Het inlopen van een nieuwe matras is essentieel om het beste comfort en de beste ondersteuning te krijgen. Het is belangrijk om de matras de tijd te geven om tot rust te komen voordat u een oordeel velt over het comfortniveau. Als de matras na de inloopperiode nog steeds oncomfortabel is, kun je contact opnemen met de fabrikant of een topmatras proberen. Als u deze tips volgt, zorgt u ervoor dat u een comfortabele slaapervaring heeft.

Zoals iedereen die ooit een nieuw paar Italiaanse leren loafers heeft aangetrokken weet, zijn goede schoenen niet altijd meteen comfortabel; het duurt een paar keer dragen voordat ze beginnen te verzachten en zich aanpassen aan jouw unieke vorm. Hetzelfde geldt voor een kwaliteitsmatras. Wanneer het uit de fabriek komt, kunnen componenten zoals veren en schuim stijf zijn. Dat is de reden waarom, wanneer een klant ons af en toe belt om te zeggen dat ze geen goede nachtrust hebben gehad op hun nieuwe Saatva, we ze vragen om het wat tijd te geven om in te breken (en met onze 365 nachten op proef thuis, is er geen druk op iedereen om snel een beslissing te nemen).

Zoals je zult zien in de klantrecensies hieronder, maakt die inloopperiode meestal het verschil. Dit is waarom.

Wij verzenden onze matrassen fabrieksvers

In tegenstelling tot de meeste matrasfabrikanten, maken we bij Saatva onze vlaggenschip luxe binnenvering op bestelling. Je matras staat dus niet wekenlang in een magazijn of berging. In plaats daarvan wordt uw matras, kort nadat we uw bestelling hebben ontvangen, in elkaar gezet in een van onze 19 fabrieken in de Verenigde Staten, waarna het enige tijd krijgt om te stabiliseren (het zal dus nooitoff-gasbij u thuis) en vervolgens rechtstreeks naar u verzonden.

Terwijl productie op aanvraag meer isefficiëntEnmilieuvriendelijk, halen fabrieksverse ingrediënten de eerste dagen niet altijd hun volledige comfortpotentieel. Sommige mensen laten ons weten dat het wat langer duurt voordat hun matras ontspant en “precies goed” aanvoelt:

Vorig jaar onze matrasset gekocht... Was hard/stijf, belde het bedrijf (ze waren erg aardig en behulpzaam) legde uit dat de matras een inwerkperiode nodig had, dat hij net voor levering was gemaakt (geen massaproductie zoals andere) en als daarna die keer was ik nog steeds niet zeker om ze te bellen en ze zouden het vervangen ... Blij te kunnen melden dat we onze matrasset nog steeds hebben en er dol op zijn !!!

(Lees de volledige recensiehier.)

We bouwen onze matrassen om lang mee te gaan

Niets is belangrijker voor ons dan de tevredenheid van onze klanten op de lange termijn. Daarom bieden we een van de meest genereuze garanties in de branche. We bouwen veel liever een kwaliteitsmatras waar sommige mensen een paar dagen of weken over doen om er verliefd op te worden en die 15 jaar meegaat, dan een matras die geen eisen stelt en na vijf jaar uit elkaar valt.

Voor ons betekent luxe schuim met een hoge dichtheid en stevige ondersteuningsspoelen van gehard staal. We bouwen extra randondersteuning in en versterken het allerbelangrijkste lumbale gebied voor een optimale gezondheid van de wervelkolom. Een tweede laag comfortspoelen en een Euro-kussentop dragen bij aan de duurzaamheid en levensduur van onze producten. Na verloop van tijd versmelten al deze ingrediënten tot een geweldige slaapervaring:

De eerste week was het even wennen aan de stevigheid van de matras die ik overwoog om hem terug te sturen, omdat hij hetzelfde aanvoelde als slapen op de vloer, behalve in een verhoogde positie. Ik besloot het nog een week te geven. Dit was cruciaal omdat de matras WEL tijd nodig heeft om in te breken en zich aan te passen aan uw lichaam. Het is precies 9 weken geleden en de matras voelt GEWELDIG aan!!

(Lees de volledige recensiehier.)

Je lichaam heeft ook tijd nodig om zich aan te passen

Hoogstwaarschijnlijk slaap je al jaren (in sommige gevallen zelfs tientallen jaren) op je huidige matras. Dus terwijl je oude bed je misschien niet meer de steun of het comfort geeft dat je nodig hebt, is je lichaam eraan gewend. Je aanpassen aan iets anders is als rechtop gaan staan ​​na lang voorovergebogen te hebben gezeten: het is beter voor je rug, maar in het begin voelt het misschien niet zo goed.

Vaker wel dan niet is die verbeterde houding echter precies wat uw lichaam nodig heeft:

Ten eerste werd ik er in de eerste 5 minuten niet verliefd op, wat teleurstellend was omdat in mijn waterbed vallen altijd het beste deel van mijn dag was. Er was zeker wat zachtheid in de bovenste laag en het voelde "leuk" maar ik was niet verliefd. De eerste paar nachten waren "oké" en met de proef was ik vastbesloten om het een goede kans te geven. Ergens rond het einde van de eerste of tweede week, hoewel ik nog steeds verlangde naar een comfortabeler gevoel, realiseerde ik me dat ik beter sliep dan in jaren... Het lijkt erop dat wat je DENKT dat je wilt en wat je echt NODIG hebt twee verschillende dingen zijn dingen.

(Lees de volledige recensiehier.)

We zijn er altijd om te helpen

We zouden nooit iemand vragen om op een matras te slapen waar ze niet van houden, daarom bieden we een comfortgarantie. Als je op enig moment tijdens je proefperiode van 365 nachten niet tevreden bent, bel ons dan. Onze medewerkers van de klantenservice zijn 24/7 beschikbaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen:

Na een week of twee erop te hebben geslapen, was ik nerveus dat ik de verkeerde beslissing had genomen. Het was een stuk steviger dan ik gewend was. Ik sprak met een medewerker van de klantenservice over een mogelijke overstap naar de PLUSH-matras, en hij zei dat aangezien de matras gloednieuw was, het wat tijd nodig had om in te trekken. ruil hem in voor de pluche versie. Tot slot: Na nu 9 maanden op het LUXURY FIRM matras te hebben geslapen, ben ik zo blij dat ik besloten heb om het te houden. Ik heb geen rugpijn meer gehad sinds ik erop ben gaan slapen. Zo verliefd op deze matras en ben dankbaar voor de hulp en kennis van het klantenserviceteam!

(Lees de volledige recensiehier.)

Kort gezegd: uw tevredenheid is onze topprioriteit, ook al betekent dit dat Saatva niet de juiste matras voor u is. Maar gesteund door duizendenvijfsterrenrecensies,hoogste Google-beoordelingen, en een van de laagste retourpercentages in de branche, we zijn er vrij zeker van dat dit het geval zal zijn.

Bel ons om ons te laten weten op 1-877-672-2882.

Bekijk Saatva's selectie van hoogwaardige binnenveringmatrassen

Saatva Classic binnenveringsmatras

Onze vlaggenschip luxe matras is vakkundig ontworpen met spiraal-op-spiraalconstructie voor duurzaamheid, een laag traagschuim voor verbeterde rugondersteuning en een kussenachtige Euro-kussentop voor extra comfort.

winkel nu

HD-matras beschikbaar

Deze luxe hybride binnenveringmatras is speciaal ontworpen om mensen te ondersteunen die tussen de 300 en 500 pond wegen. Pluche bovenlagen gemaakt van schuim en latex zorgen voor comfort, terwijl een zeer duurzame spoelbasis ondersteuning biedt.

winkel nu

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een ​​nieuw matras in te laten lopen?

Het kan 30 tot 90 dagen duren voordat je gloednieuwe matras is ingebroken en zich aanpast aan je lichaam. Houd er rekening mee dat uw lichaam ook tijd nodig heeft om zich aan te passen, aangezien het ooit was aangepast aan uw oudere, minder ondersteunende bed, wat ook van invloed kan zijn op hoe lang het duurt voordat u zich comfortabel en aangepast voelt.

Kun je een matras snel inlopen?

Terwijl je acht tot negen uur per nacht op je nieuwe matras slaapt, breekt het langzaam maar zeker in, het 'Het is mogelijk om het proces te versnellen door heen en weer te rollen of zachtjes over uw matras te kruipen gedurende enkele minuten per dag, elke dag.

Hoe een matras in te breken om beter te slapen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 5996

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.