Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (2024)

Het zal niet in game-ready staat zijn als je een nieuwe handschoen koopt. Als honkbal- of softbalspeler is de eerste vraag en zoektocht die je in je hoofd hebt na het hebben van een nieuwe handschoen:"Hoe een Catcher's Mitt in te breken"?

Dan is dit artikel perfect voor jou. Hier zal ik je helpen begrijpen hoe je inbreekt in eenvangerhandschoen. Van de beste manier om een ​​handschoen in te breken tot wat je niet moet doen bij een inbraak. Ik zal ook enkele meest recente berichten en video's aan dit artikel koppelen.

Laten we erin duiken om harde worpen te vangen met een perfecte vangerhandschoen.

Inhoudsopgave

Wat is de inbraak van een Catcher's Mitt

Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (1)

De meeste dingen moeten een proces doorlopen voordat ze klaar zijn voor gebruik. Je kunt niet zomaar iets kopen en gaan gebruiken.

Hetzelfde geldt voor vangershandschoenen of wanten. Elke handschoen moet een eenvoudig proces doorlopen om klaar te zijn voor het spel. U moet de nodige tijd investeren om het volledige potentieel ervan te benutten. Anders voel je de vertraging of enige aarzeling tijdens een vangst.

De hele handschoenen inbraak is vooral bekend alsBreek handschoenen in. En de tijd wordt aangesproken als aInloopperiode.

Waarom je ingebroken moet hebben

Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (2)

Weet je waarom er veel vraag is naar van leer gemaakte handschoenen? Vanwege zijn duurzaamheid en flexibiliteit. En die lederen producten geven een premium uitstraling en maken het waardevol.

Maar nieuw leer is pas flexibel als het een inloopperiode heeft doorgemaakt. Ook de leren standaard van de nieuwe Baseballhandschoen bleef keihard voor gebruik.

De handschoen van een vanger is meestal gemaakt van rundleer. Maar sommige bedrijven gebruiken ook kameel- en kangoeroeleer om het duurzamer te maken.

Als je echter een bal probeert te vangen met een gloednieuwe handschoen. Dan weet je dat het moeilijk is om in de handschoen te knijpen (bijna onmogelijk). En de bal zal meestal van je hand stuiteren.

Als handschoenen van kunstleer zijn gemaakt, hebben ze mogelijk geen inloopperiode nodig. Maar een leren handschoen gemaakt met Cow-Hide, Camel Skin of Kangaroo Skin heeft tijd nodig om hem flexibel en comfortabel te maken. En de inlooptijd varieert voornamelijk per leersoort.

Stel dat u denkt aan tijdverspilling tijdens de inloopperiode wanneer handschoenen van synthetisch leer de inlooptijd en moeite kunnen besparen. Welnu, de tijd die u investeert in een handschoen van echt leer kan u meer mogelijkheden bieden dan een synthetische handschoen.

Hoe te brekenin een Catcher'sMitt - De beste en natuurlijke manier

Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (3)

Dus, hoe ga je je handschoenspel klaar maken? Wil je hem onder een vrachtwagen gooien om in te breken?

Weet je dat de meeste professionele spelers niemand toestaan ​​hun handschoenen te gebruiken? Dit wordt ook wel genoemdNormans regel.

Kijk, als je een handschoen breekt, neemt de handschoen meestal de vorm van je hand aan. De inbraak doodt de stijfheid en rekt het leer op je hand uit volgens de vorm. Later zal het aanvoelen als een deel van je hand. En soms vergeet je zelfs dat je de nieuwe handschoen in je hand hebt. Als iemand echter uw want gebruikt, kan dit de vorm van de binnenzak veranderen.

Nu zijn er veel manieren om de handschoen van een vanger in te breken en de kwaliteit te verbeteren. Maar de eenvoudigste manier is om er continu balletjes mee te vangen (catch spelen in een catch-bullpen of staand tegen eenwerpmachine).

Het kunnen snelle vangsten zijn met tijd en herhalingen. Je hebt een op maat gemaakte zak, de manier waarop je de bal vangt. Dit zal de handschoen helpen om op natuurlijke wijze de handvorm te vormen. Over het algemeen zal dit je ook helpen om op de lange termijn je geweldige vangtechniek te ontwikkelen.

Afgezien hiervan zijn er veel andere snelkoppelingsmethoden om in te breken. Maar die zijn misschien niet zo efficiënt.

In dit artikel heb ik nog veel meer methoden voor de inbraak opgesomd. Maar voor een inbraak is de beste manier om het in het veld te gebruiken. Als vanger heeft het spelen met vang geen invloed op de staat van het leer. Maar andere snelkoppelingen kunnen het leer beschadigen als u het proces niet correct kunt toepassen.

Dus ga naar het veld en probeer de bal in de pocket te vangen. Dit geeft u een perfecte inbraak en vier tot vijf jaar dienst.

Volg de link || voor een snelle inbraakpoging van uw handschoenBreek een honkbalhandschoen in minder dan vijf minuten

Hoe een vangerhandschoen in te breken met warm water en een handschoenhamer

Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (4)

In het vorige punt heb ik een langzame maar beste methode geschreven. En nu zal ik je de snelste manier laten zien om een ​​Catcher's mitt in te breken. Dit wordt ook wel een onnatuurlijke manier van inbreken genoemd. Maar wees voorzichtig bij het toepassen van deze methode. Anders kun je de kwaliteit van het leer verpesten.

En voordat je aan het proces begint, houd er rekening mee dat je op deze manier maximaal drie seizoenen met deze nieuwe handschoen kunt spelen. Het is het beste om deze methode toe te passen op een goedkope honkbalhandschoen omdat een handschoen van topkwaliteit extra zorg moet hebben en meer seizoenen moet meegaan.

Dingen die je nodig hebt voor deze Inbreekmethode

Ten eerste heb je een emmer vol warm water nodig. De temperatuur moet maximaal honderdvijftig tot zeventig graden Fahrenheit zijn.

Dan heb je een kopje nodig om het water in te schenken. Een tapijt als zacht oppervlak werkt het beste terwijl u er druk op uitoefent. Een spons om met warm water over het oppervlak te wrijven. En tot slot, de Hammar van een handschoen (bekend als Mallet). Je kunt het vinden in een plaatselijke sportwinkel. Het is een van de belangrijkste uitrustingsstukken voor het inbreken van een handschoen.

Stap 01: Warm water op de Mitt gieten

Om het vocht te verhogen en het losser te maken (om het eenvoudig zacht te maken) - Giet er warm water op. En zorg ervoor dat u het water uit de vingertopzijde van de handschoen giet.

Dompel het niet in de wateremmer. Het warme water begint met het onthardingsproces.

Als de handschoen een beetje nat wordt, begin dan met het uitoefenen van druk. Oefen altijd de hoogste druk uit op het deel waar je de bal gaat vangen. Omdat dit het noodzakelijke en dichtstbijzijnde oppervlak is, buig je om de bal te vangen.

Stap 02: de handschoenhamer gebruiken

Hier ga je de handschoenhamer gebruiken voor de druk. Begin vanaf één punt van de handschoen en begin met voldoende kracht te hameren. En blijf het maar twee keer over het hele oppervlak van de handschoen doen. En wees voorzichtig, maak geen misbruik van het hameren. Wees zachtaardig.

Als je geen Mallet kunt vinden, kun je een honkbalknuppel gebruiken.

Stap 03: weken en drogen

Gebruik nu een spons en week deze in warm water. Begin met het hete water over de handschoen te wrijven. Laat geen enkel punt over om te wrijven. Bewaar het later op een open en droge plaats en laat het op natuurlijke wijze drogen.

Stap 04: Hamer helemaal

De volgende dag is het tijd om opnieuw te hameren nadat ze zijn uitgedroogd. Van de bovenkant van de vingertop van de handschoen tot het einde van elk oppervlak. Vouw het vervolgens naar (gecentreerd in het midden) en wrijf het voorzichtig tegen elk oppervlak. Gebruik de hamer, plaats hem in het midden van de handschoen en rol hem. Druk er dan op.

Blijf dezelfde cursus herhalen tot je een perfecte handzak krijgt. Je zult de handschoen van Catcher binnen maximaal drie tot vier dagen goed moeten breken.

Hoe een Catcher's Mitt in te breken met heet water en vrije handdruk

Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (5)

Hierbij giet je het warme water op de handschoen. En zet druk met je blote hand.

Voor deze techniek volgen de meesten van onsMeneer Shigeaki Aso. Hij stond ook bekend als de handschoenmeester.

Stap 01: het warme water gieten

Giet eerst wat warm water in de handschoenzak. En giet ook op het buitenoppervlak. Over het algemeen zal dit helpen het vocht te verhogen en de handschoen zacht te maken.

Stap 02: Knijp in de Catcher's Mitt

Plaats nu de handschoen voor u (kijk de achterkant van de handschoen naar u toe). En pak met beide handen de twee hoeken van de handschoen vast en begin deze naar het midden te duwen. Blijf in en uit knijpen. En na een tijdje zul je voelen dat het zachter en zachter begint te voelen.

Stap 03: de handschoen uitrekken

Na het knijpen heeft deze handschoen nu een rekbeurt nodig. Plaats het op uw schoot of een zacht oppervlak. Begin dan aan de vingerzak en veters van de handschoen te trekken. Je zult misschien zien dat de veters losser beginnen te worden. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Na het uitdrogen wordt het automatisch gefixeerd. Rek het gewoon niet te veel uit.

Laat de handschoen daarna op natuurlijke wijze drogen. En tot slot krijgt u een inbraak van gemiddelde kwaliteit, maar op de snelst mogelijke manier. Nu kan deze handschoen u maximaal twee seizoenen ondersteuning bieden. Later, als je gaat spelen, krijgt de vanger zijn perfecte vorm.

Weet jij hoe je de handschoen van een outfielder inbreekt? Als je het niet weet, lees dan dit artikel ||Wilson A2000 Outfielders handschoen breekt in

Hoe een Catcher's Mitt te breken door te stomen

Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (6)

Kijk, voor een pauze in een handschoen kan stomen een eenvoudig en snel proces zijn. Maar daarbij kun je de hele handschoen ruïneren. Veel bedrijven zoals Wilson bieden geen garantie als u een stoommethode gebruikt voor het inbreken van handschoenen.

Dus als je een handschoen wilt inlopen met behulp van een stoommethode, dan is het een verstandige keuze om het op een goedkope handschoen aan te brengen en deskundige hulp in te schakelen voor de inbraak.

Het stoomproces in het kort

  • Om het stoomproces te starten, brengt u eerst een speciale handschoenconditioner aan. Dit zal helpen het leer gelijkmatig en op een betere manier te verzachten.
  • Later zullen ze het in een stomer doen om het zacht en kneedbaar te maken.
  • Nadat ze de handschoen lang genoeg in de stomer hebben gewassen, halen ze hem eruit en gebruiken ze een houten hamer om hem op de hoofdoppervlakken te hameren.
  • Dan zullen ze blijven hameren totdat het een perfecte pocket krijgt voor de hand van de speler.

Eindelijk heb je een inbraak. En verwacht niet dat je deze handschoen langer dan één seizoen zult gebruiken (zelfs als je alleen maar catch speelt). Wel heb je in één dag een wedstrijd klaar tegen een mooi veld.

Weet wat de beste handschoen is ||Wilson A2K versus A2000

Hoe een Catcher's Mitt in te breken met conditioner

Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (7)

Voor een handschoen kan inlopen met een conditioner nuttig zijn. Maar gebruik geen conditioner zonder onderzoek. Gebruik degene die zijn goedgekeurd voor gebruik op handschoenen.

Onthoud voordat u met het proces begint dat het zeer controversieel is dat een honkbalhandschoen erbij hoort. Het lijkt misschien erg snel en efficiënt te werken. Maar dit kan ook het gewicht van de handschoen en de duurzaamheid verhogen.

Als u deze methode nog steeds wilt toepassen, volgt u de regels zorgvuldig-

Stap 01: Breng de conditioner aan op de handschoen

Gebruik een spons om de conditioner aan te brengen. De spons helpt om de conditioner gelijkmatig over het oppervlak te verdelen.

Probeer de conditioner op elk oppervlak van de honkbalhandschoen aan te brengen en veeg de extra conditioner weg zodat deze niet plakkerig wordt.

Breng een lichte laag aan op het oppervlak en wrijf het in met een spons of een schone doek (een wollen doek kan het beste werken). Gebruik opnieuw niet te veel conditioner, dat kan de hele handschoen bederven. En het is niet nodig om de conditioner op de band aan te brengen.

Laat de conditioner vervolgens uitdrogen. Dan zal de handschoen zachter worden. Het zal echter geen enkele vorm hebben.

Stap 02: het een vorm geven

Plaats voor je gripvorm een ​​bal in de zak van de handschoen (waar je hem opvangt). En wikkel de rest van de handschoen er omheen (de bal moet in de juiste positie zitten). Bind er bovendien een touw of elastiekjes omheen om extra druk uit te oefenen.

Laat het een dag op een droge plaats staan. Dit zal de conditioner helpen om stabieler te zijn. En de bal zal helpen om de basisvorm te vormen.

Stap 03: Open de handschoen en gebruik een hamer om te hameren

Maak de volgende dag het touw of de elastiekjes los en verwijder de bal. Gebruik nu een handschoenhamer om op het vangpunt te hameren.

Trek eerst de handschoen aan en gebruik de hamer om gedurende ten minste tien minuten op het vangoppervlak te slaan (het vangen simuleren). En zorg ervoor dat je het stijvere gebied meer hamert om het een beetje te laten verliezen voor verdere vormgeving. Maar leg altijd de focus op waar je de bal gaat vangen.

En als je klaar bent met het hameren van de handschoen, wikkel je hem weer in met de bal.

Begin het na het vorige proces in het veld te gebruiken. En blijf de hamer gebruiken totdat u tevreden bent met de inbraak. Awerpmachinekan u helpen om een ​​snelle formatie te maken.

Doe het volgende niet om een ​​Catcher's Mitt in te breken

Eerder heb ik je de beste manier en enkele controversiële manieren laten zien om een ​​handschoen te breken. Maar pas de volgende methodes nooit toe voor een inbraak. Deze zullen je handschoen ruïneren en zullen je sowieso niet helpen (volgens vele beoordelingen en gegevens).

Nr. 01: de handschoen onder de magnetron plaatsen en koken

Voor het opwarmen of bereiden van eten gebruiken we een magnetron. Maar voor leer is het wreed.

Kijk, de hitte van een magnetron maakt de lucht droog. En dit gaat het vocht van het leer doden. Ik stelde voor om de luchtvochtigheid te verhogen bij elke inbraakmethode die je in het begin zag. Maar hier zal de situatie het tegenovergestelde zijn.

Op deze manier wordt de handschoen zo droog dat hij erg kwetsbaar kan worden zonder zacht te worden.

Nr. 02: scheerschuim op de handschoen aanbrengen

Eens waren de scheerschuimen rijk aan lanoline, natuurlijke olie genaamd. De op lanoline gebaseerde crème werkte heel goed op handschoenen. Maar sinds kort gebruiken de producenten van scheerschuim geen lanoline meer.

Dit is een oudere methode en was toen nogal populair.

Producenten gebruiken meestal schadelijke chemicaliën als goedkope vervanging voor dit natuurlijke ingrediënt. Als u nu scheerschuim gebruikt, zal dit de droogheid vergroten en het natuurlijke vocht doden. En wat crème kan de handschoen breken.

Over het algemeen lijkt het misschien goed om een ​​handschoen zachter te maken, maar zo werkt het niet.

Nr. 03: de handschoen onder je matras leggen

Ik heb je laten zien hoe je wat conditioner aanbrengt en het vervolgens met een bal omwikkelt. Maar dit volgt ook op het wikkelen van een bal (gesloten positie) in de zak zonder het conditionergedeelte. En je laat het onder je matras liggen en slaapt erop.

En het resultaat kan je schokken. Deze matrasmethode zorgt voor snelle druk, wat de basisvorm van de handschoen kan vernietigen.

Over het algemeen heb je een rampzalige inbraak als je het onder je matras legt.

Nr. 04: Rijd niet op je Catcher's Mitt

Denk je dat je er een auto op kunt rijden onder de handschoen van een vanger en zijn juiste vorm kunt krijgen?

Autorijden op je mooie nieuwe honkbalhandschoen zal hem vernietigen. Het zal alleen maar een vreselijk idee zijn.

Nr. 05: Laat het ook niet in de auto liggen

Als je een auto in de zon laat staan, werkt hij als een oven. En je weet wat er gebeurt als je het in een oven laat staan.

Nr. 06 Gebruik geen enkele soort olie (zelfs geen olijfolie)

Kijk, olie kan het leer van je handschoen verzachten. Maar het zal het gewicht verhogen en het plakkerig maken. Bovendien maakt het het plakkerig, glad en ongelijkmatig zwaar. En het is ook geen goede inbraakmethode.

Lees het artikel om de verschillen tussen de Wilson A-serie || te kennenA1000 versus A2000||A900 versus A 1000

Veel Gestelde Vragen

Moet je een Catcher's Mitt stomen?

ANTWOORD:Nou, als je een snelle manier wilt om in te breken en niet om de levensduur geeft. Dan kun je een vangerhandschoen stomen. Maar uiteindelijk zal ik je aanraden deze methode niet te gebruiken, omdat het geen ideale manier is om met een handschoen te bellen.

Rond Gedachten af

Welnu, of de handschoen van je nieuwe vanger of de handschoen van een andere positie, de beste manier om in te breken is door ermee te vangen. Hoe meer je het gebruikt, hoe meer het de perfecte vorm krijgt. En de ideale zak voor de vangst.

Ik hoop dat dit artikel elk aspect en tips ophelderthoe een Catcher's Mitt in te breken. Veel succes met je toekomstige spellen.

Gerelateerde onderwerpen

7 beste oliën voor honkbalhandschoenen

Honkbalhandschoenen voor zevenjarige jongens

Waar Wilson-honkbalhandschoenen worden gemaakt

Beste honkbalhandschoenen onder honderd dollar

Hoe u de handschoen van een vanger breekt (tips die u moet weten) | Eerlijk Honkbal (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6376

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.