Raad verbiedt metalen knuppels op de middelbare school, met vetobewijs (2024)

Door redacteur

14 maart 2007

Raad verbiedt metalen knuppels op de middelbare school, met vetobewijs Door redacteur

14 maart 2007 19:32 uur

De gemeenteraad van New York heeft woensdag een wetsvoorstel aangenomen dat het gebruik van metalen knuppels in honkbalwedstrijden op middelbare scholen verbiedt, wat een mogelijke juridische uitdaging vormt voor de metalen knuppelindustrie.

Het gebruik van aluminium knuppels, die voor het eerst werden geïntroduceerd in het begin van de jaren 70, is al jaren onderwerp van discussie, zowel vanuit concurrentieoogpunt als in toenemende mate om veiligheidsredenen. Critici van de vleermuizen zeggen dat ballen er sneller vanaf vliegen, waardoor werpers minder tijd hebben om te reageren.

Maar functionarissen uit de industrie zeggen dat er geen betrouwbare onderzoeken zijn geweest die aantonen dat metalen knuppels een groter risico op letsel opleveren dan houten knuppels.

Wat vind jij van het verbieden van aluminium vleermuizen?

Gerelateerd artikel

Reacties worden niet meer geaccepteerd.

Brian Wals 14 maart 2007 · 22:19 uur

De grootste kracht van honkbal zijn de tradities. Fans van het spel weten dat "echt honkbal" wordt gespeeld met houten knuppels. Het is tijd om alle groten die de game hebben gespeeld te eren - Mantle, Mays, Aaron - door terug te keren naar de enige vleermuis die een fan goed in de oren klinkt. Zoek het op - de definitie van honkbal - echt gras, leren handschoenen en houten knuppels.

zilveren pelikaan 14 maart 2007 · 22:26 uur

Denk niet dat het op dit moment nuttig is om nog een regenwoud om te hakken voor honkbalknuppels.

En aluminium knuppels zijn al vele jaren in gebruik, dus het zijn geen nieuwe producten.

Denk misschien aan grafiet, een bijproduct van aardolie, dat de opwarming van de aarde zou moeten helpen.

Jim Maccreary 14 maart 2007 · 22:31 uur

Ik denk dat het onderwerp een storm in een theepot is. De wereld is soms gevaarlijk en we kunnen niet iedereen tegen elk risico beschermen.

Kortom, krijg een leven. Dit is tijdverspilling.

George Wolfford 14 maart 2007 · 22:36 uur

Alleen vanuit het oogpunt van geluid heb ik een hekel aan metalen vleermuizen. Het spel is gemaakt voor het knallen van de knuppel, niet voor het gerinkel….

Mark Reier 14 maart 2007 · 22:36 uur

Als jeugdhonkbalcoach sta ik volledig achter het verbod op aluminium knuppels. Het lijdt geen twijfel dat ballen met veel hogere snelheden het oppervlak van de knuppel verlaten dan hout. Jonge werpers hebben vaak geen tijd om te reageren op lijnschoten van een aluminium knuppel. Het wordt nog erger gemaakt dat de werpers van de Little League slechts 14 meter van de plaat verwijderd zijn. Als veiligheid nog niet genoeg was, profiteren jonge spelers van houten knuppels waar kleinere sweetspots en minder "pop" kinderen de juiste manier leren om te zwaaien.

Erik Z 14 maart 2007 · 22:40 uur

Ben je serieus?
Kijk naar de wereld om ons heen.
Stop met het verspillen van kostbare tijd met dit belachelijke onderwerp. Ik speelde honkbal als kind in het Tristate-gebied en ik heb het overleefd.

Steven Spandau 14 maart 2007 · 22:41 uur

ik vind dat ze elk lid van de stad moeten verbieden
raad die voor het verbod heeft gestemd. Elke sport heeft enig risico op blessures. dit is gewoon weer een domme wet zonder feiten om het te staven. verbod op roken-transvetten vleermuizen-
magische markeringen. klinkt als een oppas staat voor mij. New Yorkers worden wakker

KH Smit 14 maart 2007 · 22:49 uur

Zelfs met houten of composiet vleermuizen zullen kinderen nog steeds gewond raken en gedood worden door geslagen ballen. Het is de meest voorkomende doodsoorzaak in de jeugdsport. Op het niveau van de middelbare school simuleren aluminium knuppels een hoger spelniveau. De beste middelbare schoolspelers worden opgeroepen voor de professionele rangen en zullen met vergelijkbare snelheden geslagen ballen van houten knuppels ervaren. Anderen gaan spelen op de universiteit en gebruiken aluminium knuppels. Ik heb 2 zonen die allebei little league en high school baseball speelden. Eentje ging pitchen aan de Rutgers University. Ze gooiden, ving en speelden allebei infield. Beiden zijn springlevend en spelen nog steeds honkbal en/of softbal. Ongelukken zullen blijven gebeuren. Niemand kan iedereen tegen alles beschermen. Honkbal gaat door.

Susannah McKellar 14 maart 2007 · 22:51 uur

Ik vind dat aluminium knuppels verboden moeten worden. Ze zijn luid, geven kracht in plaats van vaardigheid een boost en lijken gevaarlijk op wapens.

Kamdog 14 maart 2007 · 22:53 uur

Ban ze, ze zijn gevaarlijk, en als iedereen houten knuppels gebruikt, hebben de werpers en infielders een veel betere kans om de bal te hanteren. En als iedereen een houten knuppel gebruikt, is niemand slechter af omdat het hele spel langzamer zal zijn. Elk team speelt op hetzelfde veld, en houten knuppels voor elke keer is geen probleem.

Ja Bizz 14 maart 2007 · 23:02 uur

Willen we "THONK" of "WHACK?"
"Whack" klinkt zoveel beter!

Nick Molens 14 maart 2007 · 23:02 uur

Aluminium vleermuizen zijn als kunstgras — ze veranderen de aard van het spel, en ten kwade. Verbied ze, verbied turf, speel honkbal op gras met houten knuppels en honkballen van paardenleer. Vanwege de toename van de balsnelheid die van de knuppel komt, worden de aluminium knuppels wapens, bedreigende werpers - om nog maar te zwijgen van het maken van batting-kampioenen van banjo-hitters.

Ten slotte veranderen ze de taal van het spel: "Gonzales leidt vanaf het tweede honk ... met twee down, zal hij eraf zijn op de ping van de knuppel ...

Steven Marzuola 14 maart 2007 · 23:03 uur

Het zou interessant zijn om wat actuele statistieken te zien, en dat is wat de beslissing zou moeten sturen.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan het geluid en de traditie van houten vleermuizen, maar ze barsten en moeten vaker worden vervangen dan metaal. In plaats van metalen vleermuizen simpelweg te verbieden, reguleren veel organisaties de lengte en het gewicht. Vleermuizen die op de middelbare school en universiteit worden gebruikt, moeten doorgaans minstens drie ons minder wegen dan de lengte van de vleermuis in inches. Een 30-inch vleermuis moet bijvoorbeeld minstens 27 gram wegen.

Welke mogelijke gronden zouden de fabrikanten van metalen knuppels moeten aanklagen?

Toon 14 maart 2007 · 23:08 uur

dit is absoluut belachelijk, ik ben een universiteitshonkbalspeler in Californië en ik heb in zowel metalen als houten knuppelcompetities gespeeld. ik heb meer mensen gewond zien raken met houten vleermuizen in plaats van met metaal. dit gaat de mogelijkheden voor middelbare scholieren verpesten om studiebeurzen te krijgen voor hogescholen en zal de honkbalprogramma's van de middelbare school in heel New York verpesten, wat is het volgende houten knuppels voor tball.

Joël Jacobs 14 maart 2007 · 23:12 uur

Metalen knuppels geven een wussy gerinkel! bij het slaan van een bal. Houten vleermuizen hebben die geweldige scheur! geluid!

John Navas 14 maart 2007 · 23:15 uur

Als ouder van een Little Leaguer (wiens competitie is overgegaan van het gebruik van aluminium naar houten knuppels) en honkbalspeler van de High School Varsity, ben ik opgelucht dat er actie is ondernomen om het gebruik van metalen knuppels uit te bannen. Als houten knuppels goed genoeg zijn voor de profs, waarom dan niet voor onze kinderen?

Gigga 14 maart 2007 · 23:20 uur

Honkbal IS de crack van de knuppel.

Alchimie 14 maart 2007 · 23:45 uur

We moeten zeker aluminium knuppels, titanium tonijn, koperen ballen, tinnen blik, periodieke tabellen en plastic presidenten verbieden.

BT Yang 14 maart 2007 · 23:50 uur

Moet dit niet aan MLB worden overgelaten om te beslissen? Een tijdje dacht ik dat het te maken had met geweld op de campus, wat ook gerechtvaardigd zou zijn als de drukbezette, door de belastingbetaler gefinancierde gemeenteraad zich zorgen zou maken over zaken als honkbalknuppels!
Vooral de NYC-raad.

Pinda's geld 14 maart 2007 · 23:51 uur

Bedankt -New York-!! Veiligheid is ons probleem en
hopelijk vingert de natie uit hoe
gevaarlijke metalen vleermuizen zijn dat echt!

Rajiv 15 maart 2007 · 12:33 uur

Ik hou van het idee. Bij echt honkbal gaat het om het kraken van de knuppel, niet om het pingelen van aluminium. Dan zijn er de dure, ontworpen vleermuizen van $ 300 die een oneerlijk voordeel opleveren voor degenen die ze kunnen betalen. Dat is niet waar honkbal over gaat.

Jim Kuntz 15 maart 2007 · 00:41 uur

Als softbalscheidsrechter op de middelbare school moet ik elke wedstrijd controleren op illegale ALUMINIUM-knuppels. Er staan ​​er 48 op de ASA Softball-verboden lijst. Wanneer was de laatste keer dat een houten knuppel illegaal was? De reden dat er 48 verbannen vleermuizen zijn, is dat ze gevaarlijk zijn voor spelers. Ik steun de stemming van de gemeenteraad, maar de kosten voor het veranderen van vleermuizen van aluminium naar hout zullen hoog zijn. denk er eens over na, de meeste scholen vleermuizen voor hun teams, dus dit is een extra uitgave voor het schoolsysteem.

John Meijer 15 maart 2007 · 12:45 uur

Ik zie het probleem als een van de alternatieven; Ik betwijfel of metalen vleermuizen meetbaar minder veilig zijn, maar ze zijn competitief minder wenselijk. Ze belonen de minder bekwame slagman. Houten vleermuizen zijn over het algemeen beter voor het spel, maar ze missen duurzaamheid als de kosten een factor zijn, wat voor scholen het geval zal zijn. We hebben een bat van composiet nodig, met meer kenmerken van hout, maar met de duurzaamheid van metaal. Ze kunnen het doen voor tennisrackets, waarom geen honkbalknuppels?

Morgan hal 15 maart 2007 · 00:57 uur

Degenen die nieuw zijn op de middelbare school, zijn grotendeels onderontwikkeld - vanuit sociaal, academisch en fysiek oogpunt. De lichtere metalen knuppels zijn nodig voor jonge honkbalspelers om te wennen aan snel bewegende velden. Het verbieden van de vleermuizen kan het spel verstoren en de verdediging een groot voordeel geven. Trouwens, als je het geluk hebt om verbinding te maken met een houten knuppel, dan is er waarschijnlijk minder hoop dat een werper op tijd kan reageren. Metalen knuppels zijn gewoon een integraal onderdeel van een jeugd die zich correct ontwikkelt in de honkbalervaring op de middelbare school.

Wil Baber 15 maart 2007 · 02:37 uur

Aluminiumvleermuizen zijn veel gemakkelijker te vinden met de radar. Dit maakt ze veiliger in de buurt van luchthavens dan conventionele vleermuizen. Beiden eten echter hetzelfde aantal nachtvliegende insecten.

Bezig met laden...

Raad verbiedt metalen knuppels op de middelbare school, met vetobewijs (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 6385

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.