The Hitchhiker's Guide to Baseball Bat Rules - Bat Digest (2024)

Door Jon Zayle

[Jon Zayle is een honkbalvader uit New Jersey die veel te veel vleermuizen bezit. Hij verklaart zichzelf een vleermuisexpert, vergelijkbaar met de manier waarop Michael Scott failliet ging. Hij werkt momenteel samen met Dr. Peter Venkman aan een apparaat dat alle reishonkbaldrama's zal vangen.]

Het feit dat ik een artikel over vleermuisregels schrijf, vertelt ons hoe genuanceerd honkbal is.

Met de herfstbal in volle gang, passen velen van jullie zich aan nieuwe vleermuisregels of meerdere sets vleermuisregels aan. Sommige kinderen gebruiken voor het eerst Amerikaanse knuppels. Anderen gebruiken de VS en 1.15s. Sommigen gebruiken die plus BBCOR. Sommigen van jullie gebruiken houtcomposiet. Een aantal van jullie-

Wachten. Voldoet houtcomposiet aan de Amerikaanse vleermuis? Nee. Nou ja, misschien in BBCOR. Daarover later meer.

Laten we eens kijken naar enkele populaire vleermuisregels en de vragen die ze oproepen.

De USA Bat Standard (You Say, Money Grab, I Say Tomato)

Ik herinner me dat ik struikelde over deUSA Bat persbericht in augustus 2015. Het kreeg niet veel grip tot 2017 door mij. Ik herinner me dat toen januari 2018 naderde, er paniek uitbrak toen ouders zich haastten voor vakantievleermuizen. Nabestellingen. Grote loopvleermuizen? Wat is dit allemaal? Teleurgestelde kinderen. Vleermuis slepen. In een staat waar de meerderheid van de kinderen met 2 ¼” vleermuizen zwaaide, was dit een belangrijke verandering.

We kregen allemaal te horen dat de vleermuisstandaard zou veranderenbehoud van de "integriteit" van het spel. Maar die term is nergens gedefinieerd. Er werd ons ook verteld dat honkbal een van de veiligste sporten is en dat de batwissel daar niets mee te maken had. Tot op de dag van vandaag is 'integriteit' nooit gedefinieerd, maar redelijke geesten kunnen concluderen dat de uitloopsnelheid van de geslagen bal uit de hand liep. En als miljoenen kinderen nieuwe vleermuizen nodig hebben, is er iemand aan het winnen. (Hint: niet de consument).

Voor het geval je het ziet, een houten vleermuis gestempeld met een USA Bat-sticker is gewoon mooie marketing. Tip van de dop naar die ene fabrikant die een houten knuppel "USA goedgekeurd" heeft gekregen. Goed gedaan.

Een willekeurige volgt niet.Middelbare schoolvangers moeten in 2020 een nieuw gecertificeerde borstbeschermer gebruikenvanwege cardiale problemen, envleermuizen die voornamelijk wit zijn, zijn verbannen uit NCAA-spelom betere reactietijden voor veldspelers te bevorderen.Compressietesten op de universiteit zullen binnenkort worden overgenomen voor de CWS. Veiligheid is geen probleem voor jonge kinderen, aangezien honkbal op dit moment alleen op het niveau van de middelbare school en de universiteit hoeft te worden aangepakt. Dat is nu volkomen logisch.

Het eerste deel van de USA Bat-regel is eenvoudig. Als de competitie of het toernooi vereist dat je een Amerikaanse knuppel gebruikt, ben je gebonden aan een van de volgende zaken:

  1. Een Amerikaanse honkbalknuppel met stempel; of
  2. Een stevige houten knuppel uit één stuk. Geen houtcomposiet.

Ook geen bamboe. Bamboe is een gras, geen hout. Geen houten ton/composiet handgrepen. Dit is de enige keer dat hout massief hout uit één stuk betekent. Tot op heden maakt niemand een tweedelige houten knuppel met een stempel van de VS, ook al vermeldt de regel dit.

Voor het geval je het ziet, een houten vleermuis gestempeld met een USA Bat-sticker is gewoon mooie marketing. Tip van de dop naar die ene fabrikant die een houten knuppel "USA goedgekeurd" heeft gekregen. Goed gedaan.

Kort nadat de Amerikaanse standaard van kracht werd, dienden Little League, Pony en specifieke andere nationale organisaties een verzoekschrift in voor het gebruik van BBCOR voor 50/70 "tussenliggend" spel. Die regel werd in februari 2018 aangenomen, maar was lang niet zo bekend.Dat meldt de USABat-website, zou het verschil in prestatie tussen een Amerikaanse knuppel en BBCOR .005 BPF zijn (hoewel ik eerder had gezien dat het .03 hoger was voor de VS). Hoe dan ook vrij nominaal, maar aangezien het de bedoeling was om een ​​meer uniforme standaard zoals hout te maken, is het geen verrassing dat de VS en BBCOR dichtbij zijn. Controleer voor de zekerheid de regels van uw organisatie.

Als ik een regel zie, kan ik niet anders dan scenario's bedenken waarmee de wet geen rekening heeft gehouden. Het is gewoon hoe mijn brein is bedraad. Wat betreft wanneer "hout hout betekent", kan men een houtcomposiet BBCOR gebruiken voor een door de VS gesanctioneerd bat-toernooi dat BBCOR toestaat, of maakt het gebruik van composiet de bat illegaal onder de "massieve houten knuppel uit één stuk" -standaard? Vraag het aan je toernooidirecteur, maar de BBCOR-stempel zou het legaal moeten maken als BBCOR is toegestaan. Er is dus één situatie waarin houtcomposiet een achterdeur kan zijn onder een Amerikaanse vleermuisstandaard - als u de 1% bent die de behoefte voelt om met een houten BBCOR te zwaaien.

Over het algemeen geldt er geen valbeperking voor het gebruik van Amerikaanse bats. Let echter op bij de13U-niveau, wanneer competities verschillende regels kunnen opleggen voor herfst en lente (onbeperkte VS-drop in herfst 13U en BBCOR v -5 VS verplicht en BBCOR in lente 13U). Tegen 14U verschuiven de meeste competities naar BBCOR voor spelen in de VS.

Perfect Game Bat-regels (niet helemaal perfect)

Perfect Game biedt zijnbat-regels voor elk toernooi. Hoewel dat nuttig is, heb ik genoeg online chats gezien die hun interpretatie in twijfel trokken.

Laten we eens kijken naar een 13U BCS-regel:

  • 13U: Metalen knuppel. Alle vleermuizen moeten een branding, label of stempel hebben die de BPF bewijst
  • 1.15 of BBCOR erop. Er is een maximale lengte-gewichtsverhouding van -5 (5 ounces). Houten vleermuizen zijn ook toegestaan.

Wacht even, zeggen ze dat ze alleen metalen knuppels kunnen gebruiken?

Niet in mijn ervaring. Tenzij Makos van metaal zijn gemaakt en Zens een familielid van een legering hebben dat we nog nooit eerder hebben gezien, lijken alle vleermuizen te zijn toegestaan. Ik heb nog nooit een volledig "metalen" vleermuisregel zien toepassen, ook al is dat wat de regel zegt.

Betekent hout hout uit één stuk? Ik neem aan van wel. Het is niet duidelijk. Misschien kun je een houtcomposiet gebruiken.

The Hitchhiker's Guide to Baseball Bat Rules - Bat Digest (4)

Betekent dit dat je een lichtere knuppel kunt gebruiken, maar dat -5 het zwaarste/maximale gewicht is, of betekent dit dat je alleen een -5 of BBCOR kunt gebruiken?

Het feit dat ik die vraag stel, zou je moeten vertellen hoe vleermuisregels collectief minder dan duidelijk zijn. Ik heb deze exacte vraag onlangs op een vleermuisforum gezien. (Voordat PG dit artikel schreef, heeft PG me duidelijk gemaakt dat de enige druppel die voor 13U BCS kan worden gebruikt -5 of BBCOR is)

Als we later naar de USSSA-regel van 2020 kijken, is de term "maximaal" ook aanwezig.

BBCOR is BBCOR. Hout is hout. Of is het? Perfect Game maakt geselecteerde houtcomposietbats mogelijk voor oudere toernooien, zoals bij de WWBA.

Houtcomposiet is dus legaal als je ouder wordt, MAAR ALLEEN als je de geselecteerde merken gebruikt die op hun site staan ​​vermeld. (Zie het openingscitaat van Mallrats hierboven)

USSSA 1.15 Bat-regels (komt binnenkort nergens meer)

1.15s of UTRIP's zijn de vleermuizen van vóór de VS waar elk kind graag mee zwaaide voordat 'integriteit' in de weg stond. (Foto opa Simpson die nu met zijn vuist naar de lucht zwaait)

Als reactie op de USA Bat-standaard stuurde USSSA een persbericht uit 2016 waarin het de veiligheid van de sport verdedigde, evenals het competitieve evenwicht dat 1,15 vleermuizen hebben behouden op basis van 'historische gegevens'. Kortom, USSSA verandert de standaard niet snel. Om verder te illustreren, wanneer de2018 Demarini-decertificering en daaropvolgende hercertificering vonden plaats, plaatste USSSA op haar website dat het zelfs voorzieningen zou vergoeden die ervoor kozen om die vleermuizen toe te staan. Dat is een hele andere wasbal om te bespreken, maar USSSA 1.15-vleermuizen zullen in de nabije toekomst elk jaar worden uitgerold.

Ik kan niet zeggen of een competitief evenwicht is gehandhaafd met 1,15 vleermuizen, zoals USSSA stelt, maar als je een kind van 80 pond een 300 'HR ziet slaan; Ik denk dat dat normaal is.

USSSA heefteen hele pagina gewijd aan vleermuisregels en de persberichten, de meest gedetailleerde van alle online organisaties. Het volstaat om te zeggen dat als er een vleermuiswissel wordt gemaakt, USSSA hiervan op de hoogte is en er helemaal voor is. (Alsof ze ESP hebben) Dus als een knuppel de nieuwere USSSA 1.15-stempel heeft, is de knuppel "legaal" voor USSSA-spel, zonder een specifieke valbeperking op basis van leeftijd of als deze wordt vermeld als gedecertificeerd.

(Herinnert iemand zich nog dat anEaston USA Bat werd gedecertificeerd?)

Naar mijn mening zijn er twee problemen met het voortdurende gebruik van 1.15s in niet door de USSSA goedgekeurde evenementen.

Ten eerste zeggen veel niet-USSSA-gelieerde toernooien "elke knuppel met een 1.15-markering erop" of iets dergelijks. Laten we onszelf niet voor de gek houden. Als dat de enige beperking is, is er iemand die op zoek gaat naar de gekste vleermuis met een 1.15 handgeschilderde erop om aan de norm te voldoen, ook al is deze in 3 landen verboden. Dus het feit dat vleermuizen mogelijk zijn gedecertificeerd of verbannen, wordt misschien nooit verboden door dat specifieke lokale toernooi. Dat baart mij als ouder zorgen. Wat meestal gebeurt, is dat de ene faciliteit naar de regels van een andere faciliteit kijkt en deze alleen maar kopieert. Ik denk dat imitatie de beste vorm van vleierij is (en in dit geval risicobeheer).

Wanneer de2017 Demarini-verbod vond plaats, geen faciliteiten van mij wisten er meer dan een maand van, en het spel ging door. Aangezien sommige gebieden geen USSSA-verboden vleermuizen vermelden vanaf het begin van het moment waarop het USSSA-decertificatieproces voor het eerst begon, creëert dit een maas in de wet voor USSSA-verboden vleermuizen voor gebruik op niet-USSSA-gesanctioneerde locaties. Die maas in de wet moet uniform worden gesloten in het belang van de veiligheid - ik bedoel 'integriteit'.

Nieuwe 13U/14U-regel voor USSSA

Er is eennieuwe regel 2020 in verband met het gebruik van vleermuizen op de 13Uen 14U USSSA-divisie:

Met ingang van 1 januari 2020 moeten alle 13U-evenementen en alle teams in 13U-evenementen maximaal drop 8 (-8) bat gebruiken met het officiële USSSA 1.15 BPF-keurmerk permanent gestempeld. Alle 14u-evenementen en alle teams in 14u-evenementen moeten maximaal drop 5 (-5) bat gebruiken met het officiële USSSA 1.15 BPF-merkteken permanent gestempeld.

Toen ik de regel voor het eerst las, deed het me denken aan de Perfect Game-regel. Kinderen kunnen desgewenst een -8 bij 13U gebruiken. OK. De manier waarop het leest zonder verwijzing naar wat andere vleermuizen zouden kunnen worden gebruikt, is naar mijn mening een beetje verwarrend. Toen ik terugkeek, leek het te zeggen dat een 13U-speler alleen een -8 kan gebruiken. Waarom het woord "moeten?" Waarom niet vermelden dat zwaardere vleermuizen zoals -5s en BBCOR het allemaal mogen verduidelijken?

Ik heb online gelezen dat sommige organisaties weigeren deze regel over te nemen en ervoor kiezen om zelf de politie in te schakelen. Weet voordat je gaat is alles wat ik kan zeggen als je UTRIP speelt.

Ik ga niet het konijnenhol in om te bespreken wat kinderen op welke leeftijd zouden moeten slingeren en hoe specifieke regels toekomstige ontwikkeling kunnen beïnvloeden. Voor nu is dat beter voor het uitstekende geklets dat ik op verschillende online vleermuisforums zie. Het is best vermakelijk. Pak wat popcorn.

Cooperstown All Star Village

Onlangs verbood Cooperstown ASV alle -8 2 58” 2017 Zen en de -10 2 ¾” 2017 Zen, zowel bewerkt als opnieuw ontworpen. Die regel was vorige zomer niet van kracht voor zover ik kan zien.

Die verdomde "integriteit" zit weer in de weg.

Houd er rekening mee dat deEaston Ghost 30 uit 2018USA Bat is verboden bij ASV.

Er was enige verwarring, althans aan onze kant, over de verschillende USSSA-stempel en de vereiste voor Cooperstown Village. Hoe dan ook, de president van de organisatie nam contact met ons op en zei dat we het bij het verkeerde eind hadden.

Het antwoord: er is GEEN vereiste om een ​​vleermuis te hebben met een nieuwe USSSA-stempel. Excuses voor de eventuele verwarring die hierdoor is ontstaan.

Cooperstown Dream's Park (het wilde westen van het oosten)

The Hitchhiker's Guide to Baseball Bat Rules - Bat Digest (7)

Voor iedereen die van plan is om daar aanwezig te zijn, zijn er in de eerste plaats 2 Cooperstown-faciliteiten: All-StarDorp (ASV)&Droom Vonk. Als er anderen zijn, weet ik niets over hen.

Je zult zien dat kinderen HR's in een alarmerend tempo raken. Vanaf vandaag heeft Cooperstown Dreams Parknul beperkingen op andere vleermuizen dan "geen houten vleermuizen."Vreemd.

Voor degenen onder u die volgend jaar naar een van deze twee locaties willen gaan, weet waar u heen gaat voordat u veel meer laat vallen dan u zou moeten voor een "Cooperstown" -vleermuis. Ik raad ook een van jullie aan om een ​​kleine weegschaal in je rugzak te dragen, maar daar gaat het omeen heel ander artikel.

Raadpleeg onze gids over wat u moet weten voordat u naar Cooperstown All Star Village gaat.

Hoe u het beste door deze regels kunt navigeren

Het komt erop neer dat u vragen moet stellen en vooruit moet denken over waar uw kind is of zou kunnen spelen op het moment dat u vleermuizen koopt. Het is vrij gebruikelijk om tegenwoordig een vleermuistas met de VS, een USSSA en een houten knuppel te zien. #BatCompaniesGlimlachend

Verwijder de verpakking pas als je weet dat de knuppel legaal is voor je games, en als je die knuppel misschien maar een weekend of twee nodig hebt, koop dan een gebruikte of probeer een knuppel van een vriend te lenen.

Een realistische mogelijkheid is dat uw kind een seizoen speelt met twee of meer vleermuisregels, dus u moet scherp blijven en de regels voor elk weekend controleren.

Gezien hoe lang sommige van deze vleermuisregels al van kracht zijn, en gezien het feit dat sommige competities op dezelfde pagina worden toegevoegd en van andere worden gekopieerd en geplakt, is het misschien een goed moment voor iedereen om de regels te verduidelijken en ze op een veel schonere manier te herschrijven. mode. Geef gewoon aan welke vleermuizen kunnen worden gebruikt en welke niet. Verwijder termen en woordgroepen die verouderd, verwarrend of nooit afgedwongen worden. Ik weet het, wensdenken.

Tot slot moet ik mijn zoon citeren toen ik hem voor het eerst vertelde over de USA Bat Standard.

"Pap, kunnen ze niet gewoon de ballen verwisselen en de vleermuizen houden?"

Voor de overwinning.

The Hitchhiker's Guide to Baseball Bat Rules - Bat Digest (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6381

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.