Uw stem: de veelgestelde vragen van 2020 die ouders moeten weten (2024)

Uw stem: de veelgestelde vragen van 2020 die ouders moeten weten (1)

Je stemis een manier voor lezers om vragen met ons te delen, en een kans voor Little League® om belangrijke informatie en begeleiding te geven. We zijn enthousiast over onze voortdurende gesprekken en, zoals altijd, nodigen we u uit om uw gedachten, suggesties en vragen te delen[emailprotected].

Net als jij heeft iedereen bij Little League® International, samen met alle lokale competities, te maken met elke onzekere dag en probeert te begrijpen wat ons te wachten staat terwijl we allemaal samen verder gaan door de COVID-19-pandemie. Voor ouders, grootouders en voogden van Little Leaguers®,Je stemis een manier voor jou om vragen te delen met Little League, en een kans voor ons om belangrijke informatie en begeleiding te geven. De afgelopen weken heb je een enorm assortiment vragen gesteld en we hebben eenuitgebreide verzameling veelgestelde vragen. Dit zijn de vragen waarop ouders zich moeten concentreren. We nodigen u uit om uw gedachten, suggesties en vragen te delen.

Justin uit VirginiaWaar kan ik vinden wat mijn staat of provincie doet om voorlichting te geven over het coronavirus?

Kleine competitie -We adviseren al onze competities om de richtlijnen van deWereldgezondheidsorganisatie,Centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC), de afdeling volksgezondheid van uw staat (klik hier voor een lijst van staatsafdelingen voor volksgezondheid).

Drew uit South Carolina - Zullen er ontheffingen zijn om iedereen die ouder wordt dan zijn divisie (d.w.z. 12-jarigen) toe te staan ​​volgend jaar te spelen?

Kleine competitie -Little League International is bedroefd om te zien dat alle 12-jarige jongens en meisjes in de competitie dit missen wat velen beschouwen als het hoogtepunt van hun Little League-ervaring, evenals al degenen die dit jaar hun respectievelijke divisie zullen verlaten. Er zullen echter op geen enkel niveau van het programma voor het seizoen 2021 aanpassingen worden gedaan aan de leeftijdsbeperkingen. Little League International hoopt dat al haar 12-jarigen, en al degenen die uit hun respectieve divisies ouder worden, de beste kans krijgen om samen te genieten van hun laatste seizoen van deelname via lokale reguliere seizoens- en toernooimogelijkheden, waar van toepassing. Hoewel dit een ongelukkige situatie is waar Little League geen controle over had, zou het niet gepast zijn om die bejaarde spelers in 2021 op hetzelfde veld te laten deelnemen als jongere spelers. We moedigen al die kinderen die ouder worden dan de Little League Baseball- en Softball-divisies aan om extra kansen in onze tienerdivisies te verkennen en te kijken hoe ze kunnen genieten van de Little League-ervaring op het volgende niveau.

Chelsea uit OklahomaHoe moet onze competitie/district omgaan met onze inschrijvingsgelden en andere competitiefinanciën?

Kleine competitie -We weten dat veel competities hard hebben gewerkt om zich voor te bereiden om een ​​geweldige Little League-ervaring te bieden aan de families van hun gemeenschap en hebben al uitrusting, truien en andere bijbehorende items voor het seizoen besteld.

Naarmate deze situatie zich ontwikkelt, raden we competities/districten aan om tijdens de tijdelijke schorsing de tijd te nemen om de financiën van de competitie, zowel inkomsten als uitgaven, te blijven bekijken om te bepalen hoeveel er kan worden toegewezen aan niet-restitueerbare uitgaven, verlies van uitrusting of terugbetalingen. Competities moeten ook beoordelen of een van deze niet-restitueerbare uitgaven mogelijk betrekking heeft op items die in de toekomst zouden kunnen worden gebruikt. Het uitgeven van restituties of het toepassen van registratierechten op toekomstige seizoenen moet worden geëvalueerd als onderdeel van de algehele budgetherziening van de competitie.

Na die beoordeling zou de raad van bestuur van elke competitie moeten werken aan het opstellen van een restitutiebeleid specifiek voor deze situatie op basis van dat budgetwerk dat, indien nodig, aan hun families kan worden meegedeeld. Voor toekomstige seizoenen kan het voordelig zijn voor competities om een ​​restitutiebeleid op te stellen dat in hun statuten kan worden opgenomen om te schetsen hoe om te gaan met restituties voor toekomstige seizoenen.

Zoals altijd moedigen we competities aan om transparant te zijn met hun financiën en deze uitgaven aan hun families uit te leggen. Dring er bij je ouders op aan geduldig te zijn, terwijl we deze steeds evoluerende situatie doornemen, in de hoop de hele lente en zomer kansen te bieden om Little League te spelen.

Ga voor meer financiële informatie en begeleiding naar deFinanciële gids Little League Coronavirus (COVID-19)..

Patrick uit MarylandAls een (speler of vrijwilliger) in mijn competitie wordt gediagnosticeerd met het coronavirus, heeft hij/zij dan de schriftelijke toestemming van een arts nodig om terug te keren naar onze competitie?

Kleine competitie -Zoals bij elke blessure of ziekte, is het een best practice dat een speler of vrijwilliger toestemming krijgt van een medische professional om deel te nemen aan Little League-activiteiten.

Bondgenoot uit Missouri– Is er nog (verzekerings)dekking tijdens de spelonderbreking?

Kleine competitie -Ja. Hoewel officiële wedstrijden en trainingen misschien niet plaatsvinden, is je (competitie) dekking, indien volledig betaald, actief en biedt deze nog steeds essentiële dekking voor de competitie.

Declan uit Californië – Hoe is de beslissing genomen om de Little League International Regional en World Series Tournaments te annuleren?

Kleine competitie -Little League International heeft een grondige beoordeling uitgevoerd van de impact die de verwoestende COVID-19-pandemie heeft gehad op 6.500 community-based Little League-programma's in 84 landen. Na alle mogelijke opties te hebben uitgeput, heeft Little League International namens de raad van bestuur de teleurstellende en moeilijke beslissing genomen om de zeven World Series-toernooien en hun respectievelijke regionale kwalificatietoernooien te annuleren. Deze beslissing is genomen op basis van de aanzienlijke onzekerheid op het gebied van de volksgezondheid die over enkele maanden nog steeds zal bestaan, in overeenstemming met de aanwijzingen van de gouverneur van Pennsylvania, Tom Wolf en minister van Volksgezondheid Dr. Rachel Levine, evenals hoge volksgezondheidsfunctionarissen en regeringsleiders van locaties waar onze andere zes World Series worden gehouden, evenals de hun kwalificerende regionale toernooien.

Toen we de haalbaarheid beoordeelden om deze toernooimogelijkheden op te nemen als onderdeel van onze hervatting van speelplannen, speelden verschillende factoren een rol bij de beslissing om de World Series en Regionale Toernooien te annuleren, waaronder:

  • Het onvermogen om kwalificatietoernooien te spelen in veel van onze Amerikaanse en internationale regio's, gekoppeld aan aanwijzingen van federale functionarissen met betrekking tot de complexiteit van internationale reisbeperkingen en immigratievereisten.
  • Een indicatie van teams van over de hele wereld dat ze niet kunnen deelnemen aan of reizen naar deze toernooien.
  • De test- en mitigatieprotocollen die moeten worden opgesteld als bij een persoon die deelneemt of een evenement bijwoont, de diagnose COVID-19 wordt gesteld.

Peter uit Tennessee - Waarom kon geen van de evenementen worden verplaatst naar een andere stad in een gebied dat niet zo zwaar is getroffen of zonder fans kan spelen?

Kleine competitie -De droom van veel Little Leaguers is om de volledige ervaring te hebben met spelen op de Little League Baseball World Series in Williamsport, of op de andere iconische Regionale en World Series-locaties. Zonder elke zomer die volledige ervaring te kunnen bieden, heeft Little League International, naast de veelheid aan logistieke uitdagingen die gepaard gaan met het Little League International Tournament (zoals huisvesting, internationale en binnenlandse reizen en andere accommodaties), namens de raad van bestuur uiteindelijk de teleurstellende en moeilijke beslissing genomen om de Little League World Series en Region Tournaments in alle divisies voor het seizoen 2020 te annuleren.

Mary Alice uit Vermont– Als onze competitie de verzekering heeft opgezegd, kan deze dan opnieuw worden gestart wanneer we met competitieactiviteiten beginnen?

Kleine competitie -Ja, maar voordat de Little League-activiteiten kunnen worden hervat, moet de verzekering worden hersteld en is een nieuwe polis tegen volledige premie vereist, aangezien de oude polissen zijn geannuleerd. De minimale winst op korte termijn voor de competitie zou ruimschoots worden gecompenseerd door het potentiële risico en de blootstelling op lange termijn, evenals het potentieel om meer te betalen voor het herstel van hun dekking. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat elk lokaal Little League-programma zijn verzekeringsdekking behoudt, zelfs als er geen wedstrijden of trainingen worden gehouden, om te voorkomen dat de dekking vervalt en om te beschermen tegen mogelijke problemen.

Kayda uit Mississippi– Hoe werd de oorspronkelijke datum van 11 mei gekozen voor het hervatten van de Little League-activiteiten?

Kleine competitie -In navolging van de laatste aanbeveling van de Centers for Disease Control and Prevention om gedurende ten minste acht weken af ​​te zien van bijeenkomsten, koos de leiding van Little League International ervoor dat 11 mei samenviel met die richtlijn. Onze eerste aanbeveling was 6 april; we adviseren nu echter alle competities om hun activiteiten op te schorten/uit te stellen tot 11 mei.Het isten zeerste aangemoedigd dat elke competitie en elk district zich houdt aan de richtlijnen die zijn opgesteld door hun respectieve staats- en lokale overheid en gezondheidsfunctionarissen in termen van openbare bijeenkomsten en sportevenementen bij het bepalen wanneer het veilig is om na 11 mei terug te keren naar normale activiteiten.Liga's moeten contact opnemen met hun lokale gezondheidsautoriteit voor advies voordat ze activiteiten van de Little League hervatten.

Uw stem: de veelgestelde vragen van 2020 die ouders moeten weten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5547

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.