Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (2024)

Veelgestelde vragen over honkbalhandschoenen:

  • Wat maakt de ene honkbalhandschoen anders dan de andere?
  • Welke maat handschoen is geschikt voor mijn leeftijd en positie?
  • Welke honkbalhandschoen past bij mijn positie?
  • Welk merk honkbalhandschoen past bij mij?
Wat maakt de ene honkbalhandschoen anders dan de andere?

Het vinden van de juiste honkbalhandschoen is weliswaar een verwarrend proces. Bij Sports Unlimited hebben we handschoenen van elke maat in elke positie, linkshandige handschoenen, fastpitch softbalhandschoenen, slowpitch softbalhandschoenen en zelfs een enorme collectie roze honkbalhandschoenen. En hoewel we trots zijn op onze enorme selectie, weten we dat het bijna onmogelijk kan zijn om de juiste voor u te vinden. Met al deze keuze, en zoveel ogenschijnlijk vergelijkbare handschoenen die er zijn, kan het moeilijk zijn om de ene handschoen van de andere te onderscheiden, of te begrijpen waarom sommige zo veel duurder zijn dan andere. Maar het is belangrijk om te begrijpen dat hoewel de vorm van de meeste honkbalhandschoenen hetzelfde is, de duivel, zoals ze zeggen, in de details zit.

Kenmerken van de constructie, het materiaal en de maat van een handschoen onderscheiden hem van andere en maken hem uniek. Deze functies helpen je ook om te bepalen welke handschoen geschikt is voor je spel, je positie en je budget. Laten we dus eens kijken naar de identificerende kenmerken van honkbalhandschoenen, zodat u weet waar u op moet letten en wat u moet vermijden.

Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (1)

Geweven band:

Elke honkbal- of softbalhandschoen heeft een web dat de duim van de handschoen met de vingers verbindt. Dit web helpt de bal vast te houden en vast te houden, en is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan stijlen, die verschillen door positie en persoonlijke voorkeur.

Webben zijn onderverdeeld in twee hoofdgroepen:

  • Gesloten internet- Over het algemeen houden vangers, werpers en veldspelers die extra vangondersteuning nodig hebben, van gesloten webhandschoenen.
  • Web openen- Infielders en outfielders geven de voorkeur aan open webhandschoenen, omdat ze snellere baloverdrachten naar de werpende hand mogelijk maken en je door de handschoen heen kunt kijken bij het vangen van pop-flys.
Zak:

De zak van de handschoen is de inkeping in de handpalm waar de bal valt nadat hij is gevangen. Zakken zijn een goede indicatie van het gebruik en de positie van de handschoen, de sleutel hier is de diepte van de zak:

  • Ondiepe Zakken- Perfect voor veldspelers die de bal snel moeten pakken en naar hun werpende hand moeten overbrengen, snel moeten spelen en de bal naar de plaat moeten krijgen.
  • Diepere zakkenGeweldig voor het vasthouden van vliegende ballen en harde schoten, waardoor ze beter zijn voor outfielders.
Rug:

De achterkant van de handschoen verwijst naar de polssluiting. Deze keuze heeft minder te maken met positie, en meer met persoonlijke voorkeur, dan met het kiezen van een web of zak, maar er zijn zeker verschillen tussen de twee soorten ruggen. De meeste ruggen worden 'open' of 'gesloten' genoemd.

  • Handschoenen met open rug- Voorzien van een ruimte boven de polsverstelling, voor meer flexibiliteit in de pols en hand. Handschoenen met open rug hebben meestal de voorkeur van infielders die behoefte hebben aan mobiliteit en snel kunnen omdraaien.
  • Handschoenen met gesloten rugKenmerk geen ruimte en kan een gat gebruiken waar de wijsvinger buiten de handschoen kan rusten. Outfielders hebben de neiging om gesloten rughandschoenen te gebruiken, met de toevoeging van een vingergat, voor extra ondersteuning bij het vangen van vliegen.

Bovenaan de pagina

Welke maat handschoen is geschikt voor mijn leeftijd en positie?

Zoals je zult zien tijdens je zoektocht, zijn honkbalhandschoenen verkrijgbaar in verschillende maten. "12 inch werphandschoen", "11,25 inch infielderhandschoen", "32,5 inch vangerhandschoen." Het lijkt erop dat de maat iets te maken heeft met de positie waarvoor de handschoen bedoeld is, maar hoe weet je welke maat handschoen voor jou geschikt is? Als je grote of kleine handen hebt, moet je dan op zoek naar een grotere of kleinere handschoen? Wat zijn de verschillen tussenhonkbalhandschoenen voor volwassenenEnjeugd honkbalhandschoenen? Zijn handschoenen voor infielders kleiner dan handschoenen voor outfielders?

Raadpleeg de volgende tabel om enkele van uw vragen te beantwoorden. Het geeft je een basisoverzicht van de typische handschoenmaten en voor welke leeftijd en positie ze bedoeld zijn.

Handschoenmaat (in inches)LeeftijdPositie
9"Onder de 8 jaarBinnenveld
11"Onder de 8 jaarBuitenveld
9" - 10"Tussen 8 - 13 jaar oudBinnenveld
11" - 12"Tussen 8 - 13 jaar oudBuitenveld
10,5" - 11,5"Middelbare School - VolwasseneBinnenveld
12" - 13"Middelbare School - VolwasseneBuitenveld

Bovenaan de pagina

Welke honkbalhandschoen past bij mijn positie?

Laten we, om die vraag te beantwoorden, eens kijken hoe de eigenschappen en maat van een handschoen samen het "patroon" van een handschoen vormen, waardoor een handschoen ontstaat die speciaal is ontworpen voor een positie en een speler.

De volgende tabel beschrijft de typische handschoenpatronen die horen bij elke positie rond de diamant:

Veld PositieGrootte en functies
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (2)
  • Outfield handschoenenzijn groter en langer dan andere handschoenen
  • Bereik tussen 12 "en 13" voor volwassenen en 11 "en 12" voor jongeren
  • Grootte geeft spelers het breedste vanggebied voor het vangen van popvliegen
  • Dankzij de open singelband kunnen veldspelers door de handschoen heen kijken, waardoor zonlicht of stadionlicht wordt geblokkeerd, zonder het zicht op de bal te verstoren
  • Diepe zakken om de bal in de handschoen op te sluiten en vast te houden
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (3)
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (4)
  • Handschoenen voor in het veldzijn kleiner dan outfieldershandschoenen voor extra snelheid en flexibiliteit
  • Bereik tussen 10,5 "en 11,5" voor volwassenen en 9 "en 10" voor jongeren
  • Gesloten webbing heeft de voorkeur voor derde honkmannen, voor extra ondersteuning tegen hard geraakte ballen langs de basislijn
  • Open banden hebben de voorkeur voor korte stop-, tweede- en eerste honkmannen, voor een snelle baloverdracht
  • Ondiepe zakken zorgen voor snelle vangsten en het ophalen van de bal, voor snelle worpen en outs
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (5)
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (6)
  • Eerste honk wantenzijn meestal vingerloos en zien eruit als een vangerhandschoen met minder vulling en een gedefinieerd web
  • Het ontwerp complimenteert de behoeften van een eerste honkman
  • Bereik tussen 12 "en 12,5" voor volwassenen en 9 "en 10" voor jongeren
  • Door open banden en ondiepe zakken kan de eerste honkman de bal snel uit de handschoen halen voor snelle acties en worpen
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (7)
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (8)
  • Werpers handschoenengebruik meestal een gesloten web om de bal en de greep van de werper voor de slagman te verbergen
  • Handschoenmaat en zakdiepte kunnen enorm variëren en worden over het algemeen overgelaten aan persoonlijke voorkeur en comfort
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (9)
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (10)
  • Vangers wantenzijn uniek ontworpen om de hand te beschermen tegen harde, repetitieve toonhoogtes
  • Vingerloze constructie met zware vulling geeft het zijn omvangrijke uiterlijk
  • Grootte in omtrek in plaats van lengte - wanten voor jongeren variëren van 31 "of minder, terwijl wanten voor volwassenen 32" of groter zijn
  • Gesloten singelband voor snelle drukknopen en extra ondersteuning
  • Kleinere, ondiepere zakken voor snelle transfers naar de werphand
Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (11)

Bovenaan de pagina

Welk merk honkbalhandschoen past bij mij?

Om te weten welk merk honkbalhandschoenen het beste bij je past, is het belangrijk om het merk, de geschiedenis ervan in de branche en wat hun handschoenen je spel kunnen bieden te leren kennen:

Wilson

Wilsonzit al in de honkbalwereld zolang de meesten van ons zich kunnen herinneren. Ze hebben enkele van de meest iconische handschoenen op de markt gemaakt en zorgen voortdurend voor een revolutie in het spel met geavanceerde technologieën, hoogwaardige materialen en door spelers geïnspireerde stijlen. Wilson is de officiële balhandschoen van Major League Baseball en USA Baseball en is het meest vertrouwde merk handschoenen onder universiteits-, middelbare school- en jeugdspelers. Doorgewinterde professionals zoals Dustin Pedroia, David Wright, Jorge Posada, Melky Cabrera, Roy Oswalt, Brett Myers, Carlos Ruiz, Freddy Sanchez, Ike Davis en Brian Wilson vertrouwen en dragen allemaalWilson honkbalhandschoenenop het veld. Sinds hun oprichting hebben Wilsons toewijding aan uitmuntendheid en zijn passie voor het verbeteren van het spel en de manier waarop het wordt gespeeld, hun succes opgeleverd.

Vandaag de dag is Wilson nog steeds de eerste handschoen bij uitstek voor honkbal- en softbalspelers over de hele wereld. Hun volledige assortiment Wilson-honkbalhandschoenen voor jongeren en handschoenen voor volwassenen, van de innovatieve A2K tot de hoogwaardige, betaalbare en toegankelijke A800-handschoenen, biedt de perfecte pasvorm voor elke speler, elk vaardigheidsniveau, elke positie en elk budget. Ze hebben onlangs zelfs gloednieuwe Pro Stock Game Model-honkbalhandschoenen uitgebracht, die de wedstrijdhandschoenen van enkele van de meest populaire en succesvolle honkbalspelers repliceren, tot aan hun exacte specificaties en persoonlijke aanpassingen. Dankzij Wilson 2012 Pro Stock kun je nu spelen met exact dezelfde handschoen die Evan Longoria, David Wright, Josh Hamilton, Brian Wilson en Dustin Pedroia gebruiken!

Populaire Wilson-handschoenmodellen

  • Wilson A2K
  • Prijspunt: $ 299,95 - $ 319,95
  • Wilson's eersteklas Pro Stock leren honkbalhandschoen, meesterlijk vervaardigd en gevormd voor het perfecte positiespecifieke web, zak en gevoel. Ultieme prestaties en opvallend originele stijl definiëren de A2K-serie.
    • Dubbele palmconstructie - 2-laags leren zak zorgt voor een indrukwekkende stabiliteit van de handschoen en zorgt voor een snellere inbraak.
    • Pro Stock Select leer - gekozen uit de top 5% van Pro Stock huiden, drievoudig gesorteerd op consistentie en onberispelijkheid, daarna speciaal gelooid.
    • Rolled Dual-Welting - dunne stroken Pro Stock-leer, opgerold voor een duurzame vorm en verbeterde inlooptijd.
    • 3x meer vakmanschap - elke A2K-handschoen wordt 3 keer langer gevormd en gevormd door de meestertechnici van Wilson dan andere handschoenen.
  • Wilson A2000
  • Prijspunt: $ 199,95 - $ 219,95
  • De meest populaire en best presterende professionele honkbalhandschoen die momenteel op de markt is, de A2000 heeft het spel gedurende meer dan 50 jaar consequent veranderd en wordt nog steeds beschouwd als de beste van het beste wat betreft prestaties, gevoel en levensduur. Verkrijgbaar met Wilson SuperSkin, voor lichtgewicht prestaties, of in Showcase-modellen, voor jeugdspelers.
    • Pro Stock leer - gemaakt met eersteklas Amerikaans stuurleer, gewild bij professionele spelers vanwege de duurzaamheid en het unieke gevoel.
    • Dual-Welting - tweemaal zichtbare lederen randen van elke vingerrug zorgen voor een duurzamere zak en een langere inbraak.
    • Dri-Lex - ademende, vochtafvoerende polsvoering houdt de hand koel en droog in de handschoen.
    • Pro Stock Patterns - exclusieve ontwerpen en patronen geïnspireerd en gemaakt door professionele balspelers en game-experts.
  • Wilson A1000
  • Prijspunt: $ 89,95
  • Een hybride van Wilson's favoriete functies en technologieën, ingebouwd in pro stockpatronen met zacht en duurzaam Ecco-leer, voor ongelooflijke prestaties, snelle inbraak en een uniek gevoel. Verkrijgbaar met Wilson SuperSkin voor een sterkere, lichtere handschoen, en in Showcase-modellen voor jeugdspelers.
    • Exclusief ECCO-leer - game-ready zachtheid en duurzaamheid die verbetert met leeftijden en gebruik.
    • 2X Palm - dubbellaagse lederen palm zorgt voor de perfecte zakvorm en verbeterde inbraak.
    • Pro Stock Patterns - exclusieve ontwerpen en patronen geïnspireerd en gemaakt door professionele balspelers en game-experts.
    • Low Profile Heel - maakt de handschoen flexibeler, opent de handpalm en zak, om te helpen bij het afhandelen van onhandig geraakte grounders.
  • Wilson A800
  • Prijspunt: $ 64,95
  • Betaalbaarheid en onberispelijke kwaliteit komen samen in Wilson's meest toegankelijke professionele handschoen. De A800-serie maakt gebruik van de populaire technologieën en eersteklas materialen van Wilson in een laaggeprijsde, comfortabele en hoogwaardige handschoen.
    • Exclusief ECCO-leer - game-ready zachtheid en duurzaamheid die verbetert met leeftijden en gebruik.
    • 2X Palm - dubbellaagse lederen palm zorgt voor de perfecte zakvorm en verbeterde inbraak.
    • Low Profile Heel - maakt de handschoen flexibeler, opent de handpalm en zak, om te helpen bij het afhandelen van onhandig geraakte grounders.
Rawlings

Voor een professionele balvelder is er na een World Series-ring niets zo begeerd als een MLB Gold Glove Award. Het viert uitmuntendheid in het veld, ongelooflijk talent en consistent hoge prestaties in elk spel... en het wordt u aangeboden door een bedrijf dat al deze eigenschappen illustreert in elke handschoen die ze maken;Rawlings. Al meer dan honderdtwintig jaar,Rawlings honkbalhandschoenensynoniem zijn geweest met honkbal. Ze hebben enkele van de meest memorabele handschoenen van de game ontwikkeld en gemaakt, waardoor professionele en jeugdspelers door de generaties heen worden voorzien van hoogwaardige, hoogwaardige uitrusting die de tand des tijds heeft doorstaan.

Rawlings is nooit tevreden en blijft toonaangevend in de branche door ongelooflijke nieuwe technologieën te creëren, de nieuwste innovaties op het gebied van comfort en prestaties te ontwikkelen en hoogwaardige materialen te gebruiken om u eersteklas handschoenen te bieden die bijna al het andere op het veld overtreffen en overtreffen. Altijd klassiek gestileerde handschoenen uit de Rawlings-serie zijn te vinden in het hele land, op vaders die catch spelen met zonen, op kleine leaguers die het spel leren en ervan houden, op sandlot-sterren die pure bal spelen in het park, en tonnen pro's aan de top van hun games . Spelers als Albert Pujols, Joe Mauer, Troy Tulowitski, Buster Posey, Howie Kendrick, Yadier Molina en Derek Jeter vertrouwen allemaal op Rawlings om hun games scherp te houden.

Populaire Rawlings handschoenmodellen

  • Pro Preferred-serie
  • Prijspunt: $ 309,95
  • Met de beste patronen die zijn geïnspireerd door de beste MLB-profspelers, behoren Rawlings' eersteklas Pro Preferred-honkbalhandschoenen tot de best presterende, comfortabele en veelzijdige handschoenen in het spel.
    • Kip lederen constructie - sterk, buigzaam leer met een glad, foutloos gevoel zorgt voor een snelle en aangepaste inbraak om aan uw voorkeuren te voldoen.
    • Pittards palmvoering - hoogwaardige voering van schapenvacht voelt zacht en comfortabel aan op de huid en voert vocht af, waardoor uw hand koel en droog blijft.
    • 100% wollen vulling - helpt bij het vormen van de perfecte aangepaste zak.
    • USA Tanned Lacing - 15% sterker dan standaard Pro veter, met 100 lb treksterkte, en gelooid in Rawlings' eigen Tennessee faciliteit.
  • Hart van de huid
  • Prijspunt: $ 199,99
  • Gedragen door talloze Rawlings Gold Glove Award-winnaars, combineert de Heart of the Hide-serie patronen van topniveau, meesterlijk vakmanschap en het wereldberoemde Heart of the Hide-leer, waardoor eersteklas handschoenen worden gecreëerd die uitstekende prestaties leveren, snelle gepersonaliseerde inbraak en jarenlange duurzame, vertrouwde speelbaarheid.
    • Heart of the Hide Leather - exclusief leer zorgt voor een uitzonderlijk gevoel, duurzame duurzaamheid en zorgt voor een zachte, gemakkelijke instap.
    • Vertrouwd door professionals - dezelfde serie die wordt gebruikt door Albert Pujols, Ryan Howard en Prince Fielder
  • Speler voorkeur
  • Prijspunt: $ 54,99
  • Eersteklas materialen en prestatiekenmerken ontmoeten betaalbaarheid en toegankelijkheid in de Player Preferred-serie van Rawlings.
    • Retro Leather Shell - constructie van volnerf leer met een retro, verweerde look.
    • Flex Loop - op maat gemaakte rugontwerpen voor perfecte hand- en pasvormaanpassingen.
    • Zero Shock Palm Pads - verminder steken door impactenergie te absorberen.
Mizuno

Schijnbaar nieuw in het spel,Mizunoheeft de honkbalwereld stormenderhand veroverd en is snel uitgegroeid tot een marktleider en een ongelooflijk populair handschoenenbedrijf, vertrouwd door profspelers uit de Little League, High School, College en Major League in het hele land en daarbuiten. De sleutels tot succes zijn hun inzet voor uitmuntendheid, geavanceerde technologieën, hoogwaardige materialen, meesterlijk vakmanschap, revolutionaire ontwerpen en de speler-eerst-benadering van het spel, wat heeft geleid tot enkele van de meest interessante, hoogwaardige en door spelers geprefereerde handschoenen op de markt.

Rawlings is nooit tevreden en blijft toonaangevend in de branche door ongelooflijke nieuwe technologieën te creëren, de nieuwste innovaties op het gebied van comfort en prestaties te ontwikkelen en hoogwaardige materialen te gebruiken om u eersteklas handschoenen te bieden die bijna al het andere op het veld overtreffen en overtreffen. Altijd klassiek gestileerde handschoenen uit de Rawlings-serie zijn te vinden in het hele land, op vaders die catch spelen met zonen, op kleine leaguers die het spel leren en ervan houden, op sandlot-sterren die pure bal spelen in het park, en tonnen pro's aan de top van hun games . Spelers als Albert Pujols, Joe Mauer, Troy Tulowitski, Buster Posey, Howie Kendrick, Yadier Molina en Derek Jeter vertrouwen allemaal op Rawlings om hun games scherp te houden.

Populaire Mizuno-handschoenmodellen

  • Wereldwijde elite
  • Prijspunt: $ 199,95 - $ 399,95
  • Lichtgewicht prestaties leveren ultieme controle voor het elite spel in deze geavanceerde en premium handschoenen.
    • E-Lite Leather - ongelooflijk zacht en licht voor maximale prestaties en controle.
    • Counter Balanced - gewicht verwijderd van de vingers van de handschoen zorgt voor verbeterde controle en een lichtgewicht, comfortabel gevoel.
    • Roll Welting - verhoogde structurele integriteit en extra ondersteuning door de vingers, terwijl het nog steeds zorgt voor een snelle inbraak.
  • Klassieke Pro Soft
  • Prijspunt: $ 159,95
  • Belachelijk zacht, natuurlijk voorgeolied en duurzaam robuust leer zorgt voor een van de meest effectieve en comfortabele handschoenen van het spel.
    • Throwback-leer - robuust, duurzaam, rijk aan kleuren en natuurlijk voorgeolied om snel in te trekken en zijn vorm jarenlang te behouden.
    • Ultra Soft Pro Palm Liner - nieuwe voering met een zachte afwerking voor een ongelooflijk uniek en comfortabel gevoel.
    • Roll Welting - verhoogde structurele integriteit en extra ondersteuning door de vingers, terwijl het nog steeds zorgt voor een snelle inbraak.
  • MVP Prime
  • Prijspunt: $ 94,95
  • De MVP Prime biedt een perfecte balans tussen gevoel en prestaties en maakt gebruik van oliezacht en onberispelijk leer en dikkere stiksels voor comfort en flexibiliteit, met een gestructureerde, stevige respons.
    • Oil Soft Plus Leather - zorgt voor een soepel, professioneel gevoel.
    • Center-Pocket Design - plaatst de zak recht in je handpalm.
    • Dikke stiksels - zorgt voor een sterkere structuur en een stevige respons op de handschoen.
    • Steer-Soft Palm Liner - ultrazachte palmvoering verbetert het comfort en vermindert het vangen van steken.
  • Prospect-serie
  • Prijspunt: $ 25,95 - 47,95
  • Mizuno's belangrijkste jeugdhandschoen, de Prospect Series, geeft jonge balspelers de tools die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot stervelders en werpers.
    • Power Close-technologie - maakt de handschoen gemakkelijker dicht te klikken bij het vangen.
    • V-Flex Notch - ontworpen om het leer correct te vouwen, wat zorgt voor een soepele sluiting.
    • SureFit Foam - zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm rond kleinere handen.
    • ParaShock Palm Pad - vermindert de pijn van het vangen van hard geraakte ballen.
    • Hi-Low Lacing - zorgt voor een flexibeler web.
Andere populaire merken honkbalhandschoenen zijn onder meer

Easton honkbalhandschoenen

  • Betaalbare kwaliteitshandschoenen voor langdurige prestaties en regelmatig gebruik
  • Het meest bekend van de Natural Elite-handschoenenserie
  • Gemaakt van ongelooflijk sterk Amerikaans stuurleer
  • Bio-Dri vochtafvoerende technologie lijnt de vingerkramen
  • VRS Palm Pad vermindert steken
  • Positiespecifiek patroon

Louisville Slugger TPX honkbalhandschoenen

  • Geavanceerde en professionele handschoenen voor serieuze balspelers
  • Bekend om de Pro Flare, Omaha Flare en H2 Lite honkbalhandschoenen
  • Professionele materialen, geavanceerde technologieën en positiespecifieke patronen maken TPX-handschoenen perfect voor spelers op middelbare school, middelbare school en universiteitsniveau

Nokia-handschoenen

  • Al meer dan 80 jaar wordt elke Nokona-handschoen vervaardigd in Nocona, Texas
  • Bekijk de verschillen tussen deNokona X2 Elite en Rawlings Pro Preferred

Bovenaan de pagina

!

Honkbalhandschoenen Koopgids - Handschoenband, positie en topmerken (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 6131

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.