TSSAA basketbaltoernooi voor jongens 2022: live updates van de wedstrijden van woensdag (2024)

MURFREESBORO - Volg het TSSAA-basketbaltoernooi voor jongens elke dag met onze live updates. Twee klasse 3A kwartfinales en alle vier klasse 4A kwartfinales staan ​​gepland voor woensdag in het Murphy Center in Middle Tennessee State.

Let op: Je kunt de laatste Twitter-updates van ons team en van scholen die deze week meedoen onderaan zien.

Libanon houdt CHS tegen om halve finale te bereiken

Libanon was niet perfect op de foutlijn langs het traject, maar het slaagde erin genoeg neer te halen om Clarksville met 62-57 af te sluiten en door te gaan naar de halve finale van klasse 4A om 14.30 uur. Vrijdag tegen Bearden.

The Blue Devils (29-6) kregen elk 19 punten van Yarin Alexander en Jarred Hall. Libanon sloeg 6-van-11 in de laatste 42 seconden om Clarksville op afstand te houden en dwong de Wildcats tot 19 omzetten.

JJ Tarwe leidde Clarksville met 20 punten en Joseph Schreiber-Rivera voegde 18 punten en zeven rebounds toe. Arnett Hines had acht punten, allemaal in de eerste helft. Hines viel uit met nog 42 seconden te gaan nadat hij een groot deel van de tweede helft had gespeeld met vier fouten.

Het is het tweede achtereenvolgende jaar dat Clarksville (26-3) is uitgeschakeld in de kwartfinale van de staat.

Libanon leidt Clarksville op de helft

Libanon heeft een voorsprong van 35-29 tijdens de rust op Clarksville in de laatste kwartfinale van de dag, aangezien beide teams een plek zoeken in de halve finales van klasse 4A.

Yarin Alexander leidt alle doelpuntenmakers met 15 punten, waarvan acht in de verf en in de overgang. De verdediging van Libanon heeft negen omzetten afgedwongen.

Clarksville wordt geleid door J.J. Tarwe is 10 punten. De Wildcats hebben 4-van-8 uit de 3-punts boog neergehaald en hebben de grotere Blue Devils verslagen, 16-10. Arnett Hines had acht punten en vijf rebounds, maar kreeg laat in het tweede kwart zijn derde overtreding.

Bearden basketbal klopt Cane Ridge, Brandon Miller

Bearden maakte Cane Ridge, de favoriet van het klasse 4A-staatstoernooi, en McDonald's All-American Brandon Miller van streek met 69-67.

Miller, een ondertekenaar uit Alabama, vuurde in de laatste seconden een driepunter af die de wedstrijd had kunnen winnen. De bal ging met minder dan een seconde over het veld.

Miller eindigde met een game-high van 30 punten en had acht rebounds en vier steals. Teamgenoot Ryan Oliver had er 17.

Elijah Bredlove en Darian Bailey scoorden respectievelijk 24 en 23 voor Bearden. Bailey had ook 11 rebounds.

Bearden leidt Cane Ridge op de helft

Bearden leidt klasse 4A staatstoernooifavoriet Cane Ridge met 29-28 tijdens de rust, ondanks een prestatie van 12 punten van Brandon Miller, ondertekenaar uit Alabama in de eerste helft. Miller schiet 5-van-10 vanaf het veld met twee 3-pointers en vier rebounds.

Darian Bailey van Bearden heeft 10 punten. Elijah Bredwood heeft zeven punten.

BRANDON MILLER:Waarom 5-sterren Brandon Miller voorbereidende scholen afwees voor nog een kans op de staatsbasketbaltitel

Coaches roeien in TSSAA C4A kwartfinales

Ole Miss herenbasketbalcoach Kermit Davis en MTSU herenbasketbalcoach Nick McDevitt behoren tot een grote menigte die naar de wedstrijd Cane Ridge vs. Knoxville Bearden kijkt. Beiden krijgen de kans om de ondertekenaar Brandon MIller uit Alabama te zien, die 12 punten heeft tijdens de rust.

Ze worden vergezeld door MTSU-vrouwencoach Rick Insell en Lady Raiders-assistent Matt Insell.

Zowel Davis als McDevitt hebben de kans om de onbezoldigde junior Jarred Hall of Lebanon, een aanvaller van 1,80 meter, te zien. Davis heeft Hall al aangeboden. Libanon speelt om 18.00 uur tegen Clarksville. in de laatste kwartfinale van de avond.

Bartlett basketbal gaat langer mee dan Beech

Bartlett is op weg naar de halve finales van de klasse 4A-staat na het verslaan van Beech met 64-59. JR Jacobs leidde alle scorers met 22 punten en sloeg drie 3-pointers in de overwinning. Mr. Basketball-finalist Amarr Knox voegde 16 punten toe en was 7-uit-11 bij de vrije worplijn.

Kristian Shaw leidde Beech met 17 punten en was 5-van-21 van het veld.

Bartlett speelt vrijdag in de halve finale tegen Dobyns-Bennett.

Bearden draagt ​​'Big John'-opwarmingsshirts ter nagedachtenis aan een oude fan

Voor Bearden's klasse 4A kwartfinale tegen Cane Ridge droegen de Bulldogs kastanjebruine opwarmingsshirts met "BIG JOHN" op de voorkant geschreven, een eerbetoon aan de oude Bearden-fan John Hunt, die stierf op 31 augustus. Hunt werd een Bulldog-fan toen zijn zoon Mike was atletiekbaan, en hij begon elke atletiek-, voetbal-, basketbal- en honkbalwedstrijd bij te wonen die hij maar kon.

Na de dood van Hunt stelde zijn familie ter ere van hem een ​​studiebeurs in, "The Big John Hunt Bearden High School Athletic Department Award". Bearden schilderde ook zijn stoel in de basketbalgym van de school, "Gereserveerd voor Big John Hunt."

Zet Beech vast, Bartlett zet zich in voor een spannend vierde kwartaal

Beech leidt Bartlett met 48-45 en gaat het vierde kwartaal in in een kwartfinale van klasse 4A die zo goed is als geadverteerd.

Christian Shaw leidt Beech met 13 punten, terwijl JR Jacobs een game-high heeft van 17 punten. Winnaar speelt Dobyns-Bennett.

JR Jacobs slaat 3-pointer en leidt Bartlett tijdens de rust

De driepunter van JR Jacobs bij de zoemer bezorgde Bartlett een voorsprong van 34-29 op Beech met één verlies. Jacobs heeft 12 punten in de eerste helft en een paar driepunters. Klasse 4A Mr. Basketball-finalist Amarr Knox is 1-van-6 van het veld en heeft vier punten.

Vanderbilt-voetbalondertekenaar Andrew Paige heeft acht punten om de Buccaneers te verslaan, terwijl Eli Rice en Tyler Moore elk

Javar Daniels maakt dit seizoen voor het eerst zijn opwachting

Javar Daniels maakt dit seizoen voor het eerst zijn opwachting bij Bartlett nadat hij een volledig kalenderjaar moest uitzitten na zijn overstap van Arlington naar Bartlett.

Daniels kwam al op 9 maart 2022 in aanmerking om terug te keren naar de rechtbank nadat Arlington's laatste wedstrijd tijdens het seizoen 2020-21 in de sectieronde tegen Collierville op 8 maart 2021 was.

De geheime vitaminen van Jonavan Gillespie

Jonavan Gillespie heeft een geheim ingrediënt voor het basketbalseizoen van Dobyns-Bennett.

Hij neemt dezelfde vitaminen als neef Ja'Kobi Gillespie, de Klasse 3A Mr. Basketball en sterspeler in Greeneville.

"JaKobi heeft me wat vitamines gegeven," zei Jonavan. "Sindsdien is het geweldig."

Jonavan zei dat hij opgroeide met één-op-één spelen tegen zijn neef. Hij had 15 punten in Dobyns-Bennett's 66-52 overwinning op Coffee County.

Hij wilde niet zeggen welk merk vitamine hij slikte.

"Jullie gaan ze nemen", zei Dobyns-Bennett-coach Chris Poore.

Dobyns-Bennett verslaat koffie

Dobyns-Bennett ging door naar de halve finales van de klasse 4A-staat met een 66-52 overwinning op Coffee County in Dobyns-Bennett's eerste staatstoernooi in 12 jaar.

Brady Stump scoorde 27 punten en sloeg vijf driepunters in de overwinning. Teamgenoot Jonavan Gillespie voegde er 15 toe.

Aidan Abellana leidde Coffee County met 11 punten. Dayne Crosslin en Brady Nugent voegden elk 10 toe.

Uitleg over de eerste staatsoptreden van Coffee County

Dankzij de TSSAA-recordboeken bereikte het jongensbasketbalteam van Coffee County zijn eerste staatstoernooi in de schoolgeschiedenis.

Degenen in Coffee County hebben echter gezegd dat het de eerste was sinds 1965.

Beiden hebben een beetje gelijk. Voor Coffee County Central High School is dit het eerste optreden van het basketbalprogramma voor jongens. Echter, Manchester Central High, ook gelegen in Manchester zoals Coffee County, bereikte het staatstoernooi in 1965.

Andrew Taylor, de jongensbasketbalcoach van Coffee County, zei zelfs dat zijn vader in 1965 voor Manchester Central speelde en deelnam aan het staatstoernooi dat in Memphis werd gehouden.

Taylor zei dat de opening van Coffee County Central Manchester Central sloot. Omdat Coffee County zich in een nieuw gebouw bevindt, erkent de TSSAA de records van Manchester Central en Coffee County afzonderlijk.

Coffee County leidt Dobyns-Bennett op de helft

Coffee County leidt Dobyns-Bennett met 25-22 tijdens de rust van de Klasse 4A-kwartfinale van vandaag, na zeven keer te hebben geforceerd in de eerste helft.

Brady Nugent en Aidan Abellana hebben elk zes punten voor de Red Raiders. Brady Stump leidt Dobyns-Bennett met negen punten. Teamgenoot Jonavan Gillespie heeft er acht.

Coffee County bracht de stad en t-shirts

Er was veel publiek tijdens de eerste anderhalve dag van het TSSAA-basketbaltoernooi voor jongens. Geen enkel team heeft meer publiek getrokken dan Coffee County, dat deelneemt aan zijn eerste staatstoernooi voor jongens.

In het studentengedeelte zwaait een fan met een witte Coffee County-vlag. Een andere fan heeft een rode vlag. En in de rust de cheerleaders door middel van shirts uit aan de fans.

Fulton gaat door naar de halve finales van klasse 3A

Tyler Lee scoorde 20 punten met acht rebounds en leidde Knoxville Fulton naar de halve finales van de klasse 3A-staat met een overwinning van 78-57 op Fayette-Ware.

Teamgenoot Dena Kimber voegde 17 punten en vijf assists toe en Desmier Hatchett had er 15. Fulton sloeg 5-van-10 vanaf de 3-puntslijn terwijl Fayette-Ware slechts 1-van-11 behaalde.

Mr. Basketball-finalist JaSteven Walker stelde niet teleur in het verlies en scoorde een game-high 23 punten op 11-van-16 schieten. Hij pakte ook zes rebounds. Teamgenoot Damarien Yates had 12 punten en negen rebounds.

Fulton springt uit naar een voorsprong van 12 punten tijdens de rust op Fayette-Ware

Denaj Kimber heeft een paar 3-pointers geslagen om Knoxville Fulton naar een voorsprong van 34-22 te leiden. Kimber heeft 12 eerste helft punten op 5-van-9 schieten. Hij heeft ook drie assists. De voorsprong van Fulton was maar liefst 16 punten.

Teamgenoot Tyler Lee heeft zes punten en vijf rebounds.

Klasse 3A Mr. Basketball-finalist JaSteven Walker leidt Fayette-Ware met 11 punten op 5-van-7 schieten.

Trace Thackerson van Clinton wint het schoenenspel met zijn Rick and Morty MB.01's

Trace Thackerson bewaarde zijn beste basketbalschoenen voor het naseizoen. Toen het districtstoernooi begon, brak hij zijn LaMelo Ball Puma x Rick Morty-schoenen uit kort nadat ze begin februari voor het eerst waren uitgekomen.

De schoenen, ontworpen door de Charlotte Hornets-ster, zijn een variatie op de kenmerkende schoen van Ball, de MB.01. Elke schoen heeft een andere kleur - de rechter is felroze en de linker neongroen. Ze zijn voorzien van afbeeldingen van personages en iconische afbeeldingen van de Adult Swim-show op de hielen en tongen.

South Side verzamelt zich laat in het vierde kwartaal om Clinton met 52-48 te verslaan

Ericko Sain leidde Jackson South Side naar de overwinning in de 3A kwartfinales en versloeg Clinton met 52-48. Sain boekte 20 punten, zeven rebounds en vier steals in de overwinning.

Hoewel Jackson Garner, Lane Harrison en Rishon Bright allemaal dubbelcijferige punten noteerden voor Clinton, konden de Dragons het slechte schieten in de tweede helft niet overwinnen. Het team was 4-18 van voorbij de driepuntsboog en schoot 42,9% van het veld. South Side schoot een indrukwekkende 61,8% van het veld.

South Side verplaatst op het gezicht de winnaar van de kwartfinale tussen Fulton en Fayette-Ware in de halve finale van vrijdag.

TSSAA basketbaltoernooi voor jongens 2022: live updates van de wedstrijden van woensdag (1)

Clinton vs. Jackson South Side: Hawks leiden met 31-24 tijdens de rust

Na vier wijzigingen in de voorsprong en vijf gelijkspel in de eerste helft, explodeerde Jackson South Side in de laatste minuten van het tweede kwartaal, scoorde zeven onbeantwoorde punten om een ​​31-24 voorsprong te nemen tijdens de rust in de 3A halve finale.

Ericko Sain en Cam'ron Anderson zijn gelijk voor South Side's topscorer met elk acht punten, en Sain voegde drie rebounds en twee steals toe. Clinton's Jackson Garner leidt alle scorers met 11 punten.

Hoewel de Hawks nog steeds 0-2 zijn vanaf de driepuntslijn, schieten ze 63,6% van het veld naar Clinton's 43,5%. Het driepuntsschieten van de Dragons verslechterde snel in het tweede kwartaal en ze zijn nu 3-9 van voorbij de boog.

Clinton vs. Jackson South Side: De scherpschutters van Dragons vallen op in het eerste kwartaal

Aan het einde van het eerste kwartaal staat Clinton op gelijke hoogte met staatskampioen Jackson South Side 16-16. The Hawks zijn 0-2 van voorbij de driepuntsboog, maar Clinton schiet 60% van drie en 54% van het veld. Drie verschillende Dragon-spelers - Jeremiah Blauvelt, Jackson Garner en Lane Harrison - hebben elk een three opgenomen.

Cam'ron Anderson was het belangrijkste stuk voor South Side en leidde alle doelpuntenmakers met acht punten.

TSSAA Boys staat toernooischema voor woensdag

Hier is een lijst met de TSSAA-kwartfinales van woensdag.

Klasse 3A

Jackson South Side (23-3) vs. Clinton (28-4), 10.00 uur

Knoxville Fulton (29-5) tegen Fayette-Ware (26-6), 11.30 uur

Klasse 4A

Coffee Co. (24-9) vs. Dobyns-Bennett (30-6), 13:15 uur

Bartlett (33-6) tegen Beech (34-1), 14:45 uur

Bearden (29-6) tegen Cane Ridge (25-6), 16.30 uur

Libanon (28-6) vs. Clarksville (26-2), 18.00 uur

Een Twitter-lijst van Kreager

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Nashville Tennessean:TSSAA basketbal: live updates van staatstoernooien op woensdag

TSSAA basketbaltoernooi voor jongens 2022: live updates van de wedstrijden van woensdag (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 6147

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.