MLB Power Rankings: Baseballin 10 äänekkäintä fanikuntaa (2024)

MLB Power Rankings: Baseballin 10 äänekkäintä fanikuntaa

0/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (1)

    "Kuulitko, mitä poikanen 32 riviä edessämme juuri kuiskasi ystävälleen, poika!"Doug Pensinger / Getty Images

    Kun ajattelet kovaäänisiä faneja, et tavallisesti ajattele baseballia.

    Ajatukset Road Warrior -asuihin pukeutuneesta kirjanpitäjästä tai ala-asteen opettajasta, jolla on kultaiset letit ja viikinkien sarvet, tulevat mieleen, kun ajattelen äänekkäitä, meluisia faneja.

    Luokitus äänekkäimpien fanien joukkoonMLBTeams on tavallaan ranking, mitkä NHL-fanit ovat parhaita tanssijoita tai mikä NBA-joukkueen fanikunta on innokkain ulkoilu. Nämä kaksi eivät todellakaan sovi yhteen.

    Jalkapallo-ottelussa en voi ymmärtää, mitä vieressäni oleva kaveri sanoo suurimman osan ajasta. Pesäpalloottelussa tiedän tarkalleen, mistä pari kymmenen riviä takanani tappelee

    Intohimoinen, asiantunteva ja ehkä joskus maistuva – nämä sanat tulevat mieleeni, kun ajattelen baseball-faneja. Mutta baseball-fanit ovat mielestäni varauksellisimpia neljästä suuresta urheilulajista.

    Tämä ei tarkoita sitä, että baseball-otteluista ei koskaan tulisi kovaa ääntä. Mutta pelin luonteesta johtuen hurraavat hetket ovat vain harvinaisempia kuin muissa urheilulajeissa. Silti näinä hetkinä on fanikuntaa, joka voi kallistaa asteikot kotijoukkueen eduksi.

10. Detroit Tigersin fanit

1/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (2)

    bawitdaba!Gregory Shamus / Getty Images

    Selvä, joten Tigers-fanit huutavat todennäköisemmin Kid Rock -konsertissa kuin Tigers-pelissä (tai jopa Kid Rock at a Tigers -ottelussa), mutta joukkue on hiljaa rakentanut kovaa kotikenttäetua muuten heikosti menestyvälle joukkueelle.

    Et aio kävellä pois Comerica Parkista kuulovammaisena, mutta joukkue vetää hyvin, ja fanit voivat pitää kiinni. He eivät vain ole saaneet tarpeeksi hurrata siitä lähtien, kun uhkaavat fanit auttoivat Tigersin 5-1-ennätykseen vuoden 2006 World Series -sarjan aikana.

    Ja 103-59 kotona viimeisen kahden kauden aikana? Fanit ansaitsevat tunnustusta tästä.

9. Cincinnati Redsin fanit

2/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (3)

    O-H-I-OJoe Robbins / Getty Images

    Punainen meri, joka on täynnä humalaisia ​​Ohio Staten faneja, olisi pelottava kaikille taikinalle.

    Jo 5-0 aloitettuaan kotona tällä kaudella Reds-uskoiset ovat jatkaneet vaikuttavan kotikenttäetunsa puolustamista, jotka alkoivat viime vuonna heidän kauden jälkeisissä juoksussaan. Etsi Redsin faneja jatkamaan maineensa rakentamista tämän kauden ajan.

    Vaikka he eivät ole lähelläkään liigan kärkeä, jokainen, joka tuntee jonkun Ohiosta...voi luottaa siihen, että heidän äänensä on kaksinkertainen keskimääräiseen ihmiseen verrattuna, mikä kompensoi tyhjän äänen. istuimet.

MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (4)

✨ Katso lisää huippuvideoita, kohokohtia ja B/R-alkuperäistä sisältöä oikealle osoittavalla nuolikuvakkeella

8. Milwauke Brewers -fanit

3/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (5)

    Liikaa tequilaa...näkeekö kukaan stadionia?Jonathan Daniel / Getty Images

    Eikö näytä siltä, ​​että Brewers-pelin on koonnut frat house?

    Kilpaviinerit, oluen mukaan nimetty stadion ja isojen bileiden kovimmin juhliva julistaja ("Juuuuust a bit out") ovat kaikki Miller Parkissa Yhdysvaltain olutpääkaupungissa. Jopa maskotti on panimomestari, joka liukuu olutsäiliöön.

    Kaikki tämä johtaa riehuvaan tunnelmaan kovaäänisten tuulettimien kanssa. Tämä asiantunteva markkinointi ei saa minua haluamaan vierailla Miller Parkissa, se saa minut haluamaan asua siellä!

    Yllättäen liiallinen juhliminen on johtanut krapulaan pohjalevyissä, joissa Brewers on kamppaillut pelatakseen 0,500 palloa kotona.

7. Los Angeles Dodgers -fanit

4/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (6)

    OK, kuka sai NÄMÄ paikat?Kevork Djansezian / Getty Images

    LA:ssa on Lakers, Dodgers ja sitten pari muuta joukkuetta.

    Dodgersilla oli pettymys vuoden 2010 kampanjassa, mutta se onnistui silti pelaamaan yhdeksän peliä yli 0,500 ennen täpötäyteistä yleisöä. New Yorkin ja Bostonin ulkopuolella Dodgersilla näyttää olevan baseballin tunnetuin ja tunnistetuin fanikunta.

    Kun ajattelen näitä faneja, mieleeni tulee kuvia riehakkaasta väkijoukosta Kirk Gibsonin historiallisen World Seriesin kotijuoksun jälkeen.

    Valitettavasti tuhansille hyville Dodgers-faneille äskettäinen järjettömän julma hyökkäysvastustaja fanituhoaa tämän uskollisen fanikunnan.

6. Colorado Rockies -fanit

5/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (7)

    Tiedän, että he ovat enimmäkseen lapsia, mutta vain YKSI olut löytyy täältä? Älä viitsi!Doug Pensinger / Getty Images

    Listan nuorin fanikunta kasvaa viimeaikaisen kilpailun ansiosta.

    Rockies-fanit tunnetaan vieraanvaraisina isäntinä, mutta silti innokkaina joukkueensa kannattajina. He pelaavat tämän listan toisella stadionilla, joka on nimetty oluen mukaan, Coors Field.

    Suuri korkeus johtaa pesäpallon kolmanneksi suurimmalla stadionilla valtavaan määrään asukkaita ja meluisia, tungosta taloja. Rockies on vastannut 103-59 kahden viime kauden aikana.

5. New York Yankees -fanit

6/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (8)

    Mitä sinä katsot!Al Bello / Getty Images

    Maailman tunnistetuimmalla franchising-sarjalla (ei pahalla Manchester U:lla) on epäilemättä suurin fanikunta ja suurin määrä halveksijia.

    Vain pari vuotta sitten Yankees olisi ollut ykkönen tällä listalla. Muutto erittäin liukkaalle uudelle stadionille näyttää karsineen osan riehakkaammista faneista, sillä lippujen hinnat ovat nousseet huimasti.

    Vaikka pelaaja on edelleen liigan kärjessä, usein miljoonan dollarin paikat suoraan lautasen takana ja perusviivan alapuolella ovat harvakseltaan täynnä, ja stadion näyttää ajoittain hiljaiselta.

    Silti he ovat kotonaan 109-53 kahden viime kauden aikana, joten kotikentän edusta on sanottavaa.

4. St. Louis Cardinalsin fanit

7/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (9)

    Kiitos paljon Match.com. Huonoin treffi ikinä.Dilip Vishwanat/Getty Images

    Cardinals-fanit ovat usein pitäneet kaikkien ammattilaisurheilun parhaaksi fanijoukoksi, ja vaikka he ovat kotoisin pienemmiltä markkinoilta, ne ovat olleet erittäin tukevia heidän sarjaansa.

    Busch Stadium (enemmän olutta!) on ollut kova paikka vastustaville joukkueille, ja se on nähnyt osuutensa kauden jälkeisestä menestyksestä. Stadion on usein täynnä, ja siitä tulee äänekäs ja pelottava.

    Vaikka Albert Pujolin sopimus saattaa häiritä joukkuetta kentällä, se ei pidä tätä erinomaista fanikuntaa poissa istuimista.

3. Boston Red Sox -fanit

8/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (10)

    Jokainen, joka arvaa, mikä helvetti olen, saa Sam Adamsin.Stephen Dunn / Getty Images

    Red Soxia suositaan niin paljon AL-kruunun voittamiseksi, että menetät rahaa, jos lyöt vetoa niistä.

    No, ei oikeastaan, mutta Theo Epstein on koonnut yhden viimeaikaisen MLB-historian vaikuttavimmista joukkueista. Harmi, etteivät he ole voineet vielä yhtään peliä.

    Rehellisesti sanottuna Red Soxia kohtaan, he eivät ole vielä pelanneet kotipeliä, jossa he pelaavat aina loistavasti Fenway Parkissa olevan omistautuneen, kovaäänisen fanikunnan ansiosta.

2. Minnesota Twins Fans

9/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (11)

    Jim Thome jäi juuri hiustenleikkauksesta väliin!Hannah Foslien / Getty Images

    AL Centralin fanit eivät maltaneet odottaa Metrodomen sulkeutumista, jotta heidän joukkueillaan olisi mahdollisuus voittaa tien päällä.

    Valitettavasti heidän keskilännen veljiensä Twinsin fanikunta löystyi. Intohimoiset fanit kompensoivat Metrodomen kauheiden olosuhteiden ja akustiikan vuoksi menetettyä etua.

    Twins kokosi vuodesta toiseen erittäin kilpailukykyisiä joukkueita, ja Target Fieldistä on tullut painajainen vastakkaisille joukkueille. Nyt heidän on vain keksittävä, kuinka Yankees voitetaan pudotuspeleissä.

1. Philadelphia Phillies -fanit

10/10

    MLB Power Rankings: The 10 Loudest Fanbases in Baseball (12)

    Tuo pieni Yanks-fani tajusi juuri, kuka häntä ympäröiJ. Meric/Getty Images

    Äskettäin arvioitu huonoin fanikuntapro urheiluakirjoittajaGQ-lehti(No, itse asiassa he tekivät tasapelin todennäköisimmin heidän itsensä kanssa – Eaglesin fanit), Philsin fanit ovat olleet parrasvaloissa enemmän kuin mikään muu joukkuefani viime aikoina.

    Pikkutyttöjen oksentaminen, paristojen heittely, kasvojen istuttaminen taseroinnin jälkeen – Philly-fanit ovat nähneet ja tehneet kaiken. Koko ajan fanien temput ovat johtaneet vastustajille kovaan voittoon.

    Puolustaen faneja tämän artikkelin vuoksi, pahin ei tarkoita hiljaisuutta. Itse asiassa se on mitä todennäköisimmin päinvastoin.

    Ironisen nimen "City of Brotherly Love" -nimisen sinikaulus, kovettuneet, intohimoiset fanit voittaa tittelin baseballin äänekkäimpinä fanina.

MLB Power Rankings: Baseballin 10 äänekkäintä fanikuntaa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 5935

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.